Momci hvala jos jedno,sve je proslo kako treba.Ovdje udrite sa komentarima,utiscima i slikama!
Ako nesto nije bilo po vasoj volji,a mogli bi sledece godine ispraviti dajte sugestije i savjete.
MDM 2016 utisci i slike
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: MDM 2016 utisci i slike
BRAVO ZA ORGANIZACIJU I CIJELI DOGAĐAJ!
da se svake godine mijenja opština/kraj/institucija/pojedinci kojima se uručuje donacije.
da se na baneru naše akcije ne stavlja nijedan motoklub kao ni donator. kako je i bilo čini mi se.
da su odijela deda mraza obavezna za učešće u defileu.
da se svake godine mijenja opština/kraj/institucija/pojedinci kojima se uručuje donacije.
da se na baneru naše akcije ne stavlja nijedan motoklub kao ni donator. kako je i bilo čini mi se.
da su odijela deda mraza obavezna za učešće u defileu.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Svaka cast ekipo!!!
Opet su djeca bila nasmijana a to je najbitnije!

Opet su djeca bila nasmijana a to je najbitnije!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Montenegro
- Grijač guma

Da se izabere neki drugi a ne ovaj pagansko-naznabozacki praznik 
- Madza
- NLB Moderator
Oooooo junaci,mislioci i pregaoci,ne vidjeh dostinu toga dana,ma vi je tastatura jaca strana
Zastave niko od klubova nije isticao bez Mk Shark koji je mimo dogovora radio.
Juce sam ih zvao djelovace ubuduce u dogovoru sa nama ili nece ici sa nama.
Zbog lose saradnje oni su dali sami poklon sto ih je izdvojilo od nas ostalih,ali po dogovoru ni to nece vise ponavljat.
Dom Bijela je cesto izabran jer smo tamo najpotrebniji,a i sam dom moze docekati ovoliki broj motociklista.
Nama bi i lakse bilo neko blize mjesto i manje potrebe,ali manji efekat ima bilo koja druga posjeta u odnosu na dom.Uvjek mozemo u toku godine posjetiti neku drugu instituciju ili porodicu.Moto deda mrazovi posjecuju djecu a najvise ih je u Bijelu!
Ne mozes dobit sponzorstvo ili ucesce kluba,a da ne uzvratis makar banerom i ispostujes to dobro djelo.Hvala nije dovoljno!
Sto se tice datuma,ne znam sto mu hvali ako je vremenska prognoza dozvoli!Prije nove godine je,prije naseg bozica,prije bilo cijeg praznika.
Zastave niko od klubova nije isticao bez Mk Shark koji je mimo dogovora radio.
Juce sam ih zvao djelovace ubuduce u dogovoru sa nama ili nece ici sa nama.
Zbog lose saradnje oni su dali sami poklon sto ih je izdvojilo od nas ostalih,ali po dogovoru ni to nece vise ponavljat.
Dom Bijela je cesto izabran jer smo tamo najpotrebniji,a i sam dom moze docekati ovoliki broj motociklista.
Nama bi i lakse bilo neko blize mjesto i manje potrebe,ali manji efekat ima bilo koja druga posjeta u odnosu na dom.Uvjek mozemo u toku godine posjetiti neku drugu instituciju ili porodicu.Moto deda mrazovi posjecuju djecu a najvise ih je u Bijelu!
Ne mozes dobit sponzorstvo ili ucesce kluba,a da ne uzvratis makar banerom i ispostujes to dobro djelo.Hvala nije dovoljno!
Sto se tice datuma,ne znam sto mu hvali ako je vremenska prognoza dozvoli!Prije nove godine je,prije naseg bozica,prije bilo cijeg praznika.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Eto i moja tastatura da se oglasi, kad nije do sad 
Ove godine nikad kasnije nismo krenuli s pripremama al nikad više pozitivnih odgovora nije bilo. Dosta se pojedinaca i firmi javilo kao i moto klubova.
Najbitnije je bilo da se svi zdravi vratimo doma što smo i uspjeli ovog puta. Kako je ovog puta Policija bila dignuta na noge zbog paradiranja tako smo ostali uskraćeni za njihovu pratnju, ali eto sreća ima nas dosta raspoloženih za redarstvo tako da se i to pokrilo kako treba.
Svi koji imaju kritike/komentare/predloge rokajte, treba MDM da napravimo boljim svake godine.
Poka, daj konkretno predlog da vidimo što možemo da uradimo za ubuduće ali znaj da je istina što Madza zbori, ni jedna firma neće dat sredstva ako im se makar malo ne vidi reklama. S druge strane možda je to sa moto klubovima izvodljivo u dogovoru sa njima naravno jer je ovo prije svega humanitarna akcija a ne promotivna.
Hvala vam na pomoći i učešću kao i svih 7 godina do sad.
Ove godine nikad kasnije nismo krenuli s pripremama al nikad više pozitivnih odgovora nije bilo. Dosta se pojedinaca i firmi javilo kao i moto klubova.
Najbitnije je bilo da se svi zdravi vratimo doma što smo i uspjeli ovog puta. Kako je ovog puta Policija bila dignuta na noge zbog paradiranja tako smo ostali uskraćeni za njihovu pratnju, ali eto sreća ima nas dosta raspoloženih za redarstvo tako da se i to pokrilo kako treba.
Svi koji imaju kritike/komentare/predloge rokajte, treba MDM da napravimo boljim svake godine.
Poka, daj konkretno predlog da vidimo što možemo da uradimo za ubuduće ali znaj da je istina što Madza zbori, ni jedna firma neće dat sredstva ako im se makar malo ne vidi reklama. S druge strane možda je to sa moto klubovima izvodljivo u dogovoru sa njima naravno jer je ovo prije svega humanitarna akcija a ne promotivna.
Hvala vam na pomoći i učešću kao i svih 7 godina do sad.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Ja mislim da ste mogli bolje sve organizovat, vi biste. Ovako to je sto je. 
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- CAMARO SS
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R - Location: Herceg Novi
Kroz Hn nije bilo redara na kraju kolone,ne znam za ostatak puta,to treba ispraviti,ostalo sve ok.Evo koja slika kad vec nece niko drugi 

I motor jednog zutog iz Koreje

I motor jednog zutog iz Koreje

Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
- Madza
- NLB Moderator
Evo i prilog na televiziji "777" o akciji.Oni su od pocetka ovo maksimalno ispratili i pomogli nam da do svih dodje ovo nase dobro djelo!
Hvala im jos jednom!
https://www.youtube.com/watch?v=otCEBpu ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala im jos jednom!
https://www.youtube.com/watch?v=otCEBpu ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;