Nisam siguran zasto mi se otkine dio fotografije kad je postujem, ali od prilike mozete da vidite o cemu se radi
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Space,slažem se sa tobom jer sam prije desetak dana imao priliku u Kotoru čuti Two brothers auspuhe na isto bjelom FZ6,ODLIČAN zvuk! Verovatno najbolji auspusi za FZ6 jer sam se naslušao dosta aftermarket auspuha na FZ6,nijedan im ne može primaći. Djordja,iako fali pola fotki,i sa ovoliko se vidi da je motor u tip-top stanju,svaka čast!!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Galiot wrote:Space,slažem se sa tobom jer sam prije desetak dana imao priliku u Kotoru čuti Two brothers auspuhe na isto bjelom FZ6,ODLIČAN zvuk! Verovatno najbolji auspusi za FZ6 jer sam se naslušao dosta aftermarket auspuha na FZ6,nijedan im ne može primaći. Djordja,iako fali pola fotki,i sa ovoliko se vidi da je motor u tip-top stanju,svaka čast!!
100%!!!
Jednostavno, od karbonskih TwoBrothers ne moze bolje...
STO BI SE REKLO-WELCOME TO THE FAZER CLUB.sto se tice two brothers,reko mi je i galiot da se cuju ekstra.ja ih nisam cuo,ali bice prilike.sto da kazem za fazera nego-odlican motor.meni je jedino miliji sa dva fara naprijed ali to su ukusi.ova bijela boja mu lezi samo tako-vrh.
LION wrote:STO BI SE REKLO-WELCOME TO THE FAZER CLUB.sto se tice two brothers,reko mi je i galiot da se cuju ekstra.ja ih nisam cuo,ali bice prilike.sto da kazem za fazera nego-odlican motor.meni je jedino miliji sa dva fara naprijed ali to su ukusi.ova bijela boja mu lezi samo tako-vrh.
Imao sam FZ6s dok sam zivio u USA, i to jedino iz razloga jer se tamo ne radi FZ6n varijanta. Jedino sto mi se nije svidjelo na taj motor je bio nacin na koji se sjedi. Apsolutno se slazem sa tobom za ukuse, i za ljude koji putuju malo duze FZ6s je bolja varijanta, docim ja licno vise volim izgled FZ6n i odgovara mi malo agresivniji polozaj iako ne vozim nesto preagresivno Ekipo hvala na lijepim rijecima, vidimo se najkasnije na skupu u Ulcinj, pa Lione imaces priliku i da cujes Two Bros na djelu
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Dosta ljudi pravi gresku i sve modele i varijacije FZ6 (S i N) zove Fazer, naime, Fazer je samo FZ6S, dakle model sa poluoklopom, Naked varijanta nije Fazer nego je oznaka FZ6N.