PROTEST GOSPODO!
Lokacija - Trg nezavisnosti, Podgorica.
- Odrediti datum održavanja protesta, nakon odmora, tipa 1 septembar, nebitno, da izađemo u što većem broju i jednom za vazda ukažemo na sve naše probleme i pokrenemo talas, da vide da smo prije svega ozbiljni, složni, i da nismo avetinje! Sve je jasno kao dan, evo smo birokratski sve pokrili, uputili niz zahtjeva, URADILI SMO SVE ŠTO SE MOŽE NA PAPIRU!
I dalje se igramo gluvih telefona i plaćamo najskuplje poreze i registracije.
Ni parkinga za motore nemamo a kamoli što drugo, o podizanju svijesti da ne pričamo.
Povratna informacija - NULA!
REZULTAT - NULA!
Što bi se reklo DOSTA SRANJA POPE!
Od 2012-te ispričasmo sve što se može ispričat, GOSPODO I DALJE PRIČAMO!
Vrijeme je da se napravi novi topic, da se odredi datum održavanja protesta, i da završavamo priču jer ovo više smisla nema.
Tajming u septembar je vrhunski, ako bude trebalo još jednom nakon mjesec dana u oktobar da se okupimo, da pritisnemo malo jače, imamo vremena.
AJMO!
Izvolite - Koji ćemo datum?
Konkretni predlozi, bez sirenja prazne slame koja se vrti u krug od 2012-te.
Zahvaljujem.
Ljudi, ne idemo na front, ne idemo u rat, ne rušimo državu... Idemo da svojim prisustvom uz zaista realne i razumne zahtjeve, uz malo buke, skrenemo pažnju na nas i pokušamo da izađemo kao predmet iz nečije fijoke na svjetlost dana.
Ništa strašno. Mislim da je red više.
Ajmo da favorizujemo dva točka sa svim svojim prednostima, da smanjimo ovu muku od finansijskih nameta konkretnim djelovanjem.
Niko Radoman - Ljubotinj, riječka nahija.
PROTEST - POREZI - REGISTRACIJE - PROBLEMI
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

PROTEST - POREZI - REGISTRACIJE - PROBLEMI
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: PROTEST - POREZI - REGISTRACIJE - PROBLEMI
Niko Radomane skuterašu stari,
vidi se da si bježao sa časova, tj nijesi se pojavljivao kad se znanje i iskustvo dijelilo
NVO Motociklist je tijekom prošle i polovinom ove godine organizovao "moto školu", čije teme možeš pronaći ođe https://www.nolimitbikers.com/forum/vie ... =47&t=8243" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo da ukratko navedem aktivnosti sprovedene tijekom godine:
1) Inicijativa prema Ministarstvu Finansija za smanjenje poreza na upotrebu motocikala
- diskutovano: o temi na tri časa,
-urađeno: organizovan sastanak sa direktorom direktorata za poreski sistem na kojem nam je rečeno da izmjena bilo kojeg poreza nije moguća do 2020. zbog fiskalne politike određene 2017. godine, dogovorena dalja komunikacija na ovu temu i zatražena spremnost da se po zahtjevu postupi u fiskalnoj 2020. godini. Učesnici škole su takođe dali doprinos time što su se zauzeli da inicijativa dođe na pravo mjesto.
2) Inicijativa prema sekretarijatu za saobraćaj
- diskutovano: uklanjanje znakova u PG kojima se zabranjuje saobraćaj motociklima kroz centar, parking za motocikle u gradovima u CG
-urađeno: podnešena inicijativa Glavnom gradu za uklanjanje znakova i obilježavanje parkinga za motocikle, na koju smo ovih dana dobili pozitivan odgovor i očekujemo iscrtavanje parking mjesta i uklanjanje zbunjujućeg znaka. Takođe, učesnik škole iz Bara je takođe podnio inicijativu za taj grad, nažalost još se čeka odgovor.
Eto, to je par informacija sa škole, ako si zainteresovan da pomogneš, notes u ruke pa u školu.
vidi se da si bježao sa časova, tj nijesi se pojavljivao kad se znanje i iskustvo dijelilo
NVO Motociklist je tijekom prošle i polovinom ove godine organizovao "moto školu", čije teme možeš pronaći ođe https://www.nolimitbikers.com/forum/vie ... =47&t=8243" onclick="window.open(this.href);return false;
1) Inicijativa prema Ministarstvu Finansija za smanjenje poreza na upotrebu motocikala
-urađeno: organizovan sastanak sa direktorom direktorata za poreski sistem na kojem nam je rečeno da izmjena bilo kojeg poreza nije moguća do 2020. zbog fiskalne politike određene 2017. godine, dogovorena dalja komunikacija na ovu temu i zatražena spremnost da se po zahtjevu postupi u fiskalnoj 2020. godini. Učesnici škole su takođe dali doprinos time što su se zauzeli da inicijativa dođe na pravo mjesto.
- diskutovano: uklanjanje znakova u PG kojima se zabranjuje saobraćaj motociklima kroz centar, parking za motocikle u gradovima u CG
-urađeno: podnešena inicijativa Glavnom gradu za uklanjanje znakova i obilježavanje parkinga za motocikle, na koju smo ovih dana dobili pozitivan odgovor i očekujemo iscrtavanje parking mjesta i uklanjanje zbunjujućeg znaka. Takođe, učesnik škole iz Bara je takođe podnio inicijativu za taj grad, nažalost još se čeka odgovor.
Eto, to je par informacija sa škole, ako si zainteresovan da pomogneš, notes u ruke pa u školu.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
i olovku uzmi. nemoj bez olovke dolazit!
-
bole35
- Stoper

- Vozim: HONDA NC750X DCT
Copy paste sa Viber grupe, autor jedan vrlo dobar i posten Momak iz Crmnice
Ovo sam isto htio da kazem.
Ajde da odradimo po pravilima, da ne damo nikakav razlog i nista lose da se za to uhvate.
Da prijavimo (5 dana pred skup smo obavezni da podnesemo prijavu), ne blokiramo saobracaj ili bilo kakvu zajebanciju nego se pokupimo kod npr. sv. Petra na onaj plato ili na trg, damo izjavu novinama (doci ce drugarica iz FOS media) i idemo doma...
Poslije je lako, ako recu “ko ih jebe” blokirat saobracaj, ali bih to ostavio kao krajnju mjeru...
Znaci, da dodjemo lijepo, bez turiranja i k***ca, s kacigama, po propisima, ne razapinjemo satore i pecenje na ulicu no kulturno...
ja se sa ovim potpuno slazem.......
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ovo sam isto htio da kazem.
Ajde da odradimo po pravilima, da ne damo nikakav razlog i nista lose da se za to uhvate.
Da prijavimo (5 dana pred skup smo obavezni da podnesemo prijavu), ne blokiramo saobracaj ili bilo kakvu zajebanciju nego se pokupimo kod npr. sv. Petra na onaj plato ili na trg, damo izjavu novinama (doci ce drugarica iz FOS media) i idemo doma...
Poslije je lako, ako recu “ko ih jebe” blokirat saobracaj, ali bih to ostavio kao krajnju mjeru...
Znaci, da dodjemo lijepo, bez turiranja i k***ca, s kacigama, po propisima, ne razapinjemo satore i pecenje na ulicu no kulturno...
ja se sa ovim potpuno slazem.......
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Ja ću, Bole, doći jer si jedan od najljuckijih motorista.
Ali treba neki plan.i redosljed.
Protest protiv čega?
Šta je to ko tražio pa nam nije dato? Motoristi? Toga nema, sloge i zajedničkog zahtjeva nema.
Pa da se mora pogurati?
Protest protiv čega?
Šta je to ko tražio pa nam nije dato? Motoristi? Toga nema, sloge i zajedničkog zahtjeva nema.
Pa da se mora pogurati?
Last edited by Kesha on 15 Jul 2019 14:47, edited 1 time in total.
Polako žuri - Festina lente
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Sto velis to duse ti?sLowRider wrote:Niko Radomane skuterašu stari,
Inicijative, diskutovano, sastanci, i?
Na kraju da nacrtaju parking mjesto, super.
Sta jos? Izrazena je SPREMNOST da nakon 2020te dodjemo medju prvima na sastanak, kad je slucajno izborna godina, kad svakoga boli racku osim glasova, da slusamo prdnjave i obecanja pojedinaca i duljimo jos par godina dok naravno uredno placamo sva ova sranja. Super. Dokle?
Smeta mi to, smeta svima skojima sam pricao, pa nije ovo prica od juce. Sad je momenat da se stvari iznesu onako kako treba da se iznesu, snagom u sto vecem broju, da bi maksimalno uozbiljili situaciju, bas pred te famozne izbore, a ne da se ceka posle izbora sto ce bit, dok se namjeste, razmjeste, kabineti, timovi, stari odu, novi dodju koji nisu u toku, sitnica se promijeni sve se odlozu u nedogled. Kao da ne znamo kako sve funkcionise.
Slazem se da ste dobar posao uradili, i zato vam stvarno kapu skidam, trebalo je mnogo napora doc na ovaj level i to nam sad najvise ide u prilog, jer se sve uredno i vaspitano iznijelo.
Zato rekoh da je sve pokriveno, da se sve uradilo, a rezultat na kraju posle 7 godina je nula.
Zato sam i pokrenuo pricu o protestu.
Ne razumijem ovo bjezanje sa casova sto si htio da reces, pratim ja sve sto se diskutuje iako me nema da komentarisem odavno jer od nas pojedinih je odje nekad bilo i previse komentarisanja na sve zivo, pa smo malo oslobodili vazduh gusterima

P. S. Sto se moto skole tice, dosa sam moga brata Mracnog da ispostujem a vas ostale ko jebe

Last edited by Lavlje-Srce on 14 Jul 2019 01:12, edited 3 times in total.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Kesa brate...protest za smanjenje poreza i registracije, podugacak je spisak.Kesha wrote:Ja ću doći jer si jedan od najljuckijih motorista.
Protest protiv čega?
Pa da se mora pogurati?
Sloge ce bit, zelja i volja je tu, ako pametno pripremimo teren a imamo vremena dosta, mislim da mozemo stvari da dovedemo u red, pogotovo iz razloga sto su ljudi unazad 7 godina sve uradili sto se moze uradit putem olovke i sastanaka.
2012 je davno bila, 2020ta je na pragu, mislite li da je potrebno jos olovaka, casova, inicijativa, sastanaka sa nadleznima koji nas fino saslusaju i ćušnu pod tepih?
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Ajde ti... Spremaj se i ne drž govor!poka wrote:i olovku uzmi. nemoj bez olovke dolazit!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Mene je samo stra da ti se rata nakupilo, ka i mnogima. Pustice tamo za jedno mjesc.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Milo je mene kad si ti zadovoljan oci mojesLowRider wrote:Mene je samo stra da ti se rata nakupilo, ka i mnogima. Pustice tamo za jedno mjesc.