Moto skup - Safari Beach Ulcinj 2009
-
hayabusa Ulcinj
- Stoper

- Vozim: suzuki hayabusa
Re: Moto skup - Safari Beach Ulcinj 2009
da se prestavim ja sam Beno iz ulcinja a vozim suzuki hayabusu.....mogu vam reci sa obzirom da znam organizatore ovoga moto skupa jer su mi naravno najbolji drugovi mogu vam samo reci da taj koji ne bude mogao dolazit na taj skup propustice nesto sto se nemoze vidjeti na svakom moto skupu momci se trude do max da ta organizacija bude fantasticna za sve one koji vole motore.........veliki pozdrav za sve na sajtu a pogotova za mog dobrog druga SADIJA zvanog tytari 
-
hayabusa Ulcinj
- Stoper

- Vozim: suzuki hayabusa
da ne zaboravim jos ovo da kazem svaka cast organizatorima za ono na Lovcen bilo je super prisustvovati na tako dobroj organizaciji svaka cast momci veliki pozdrav za vas....
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Svaka cast momci, mislim da govorim u ime vecine NoLimitBajkera ako ne i svih da cemo pokusati da se pojavimo u sto vecem broju, kako da bi uzivali u programu koji se organizuje, kao i nebi li podstakli organizatore da isto i bolje organizuju jos dugi niz godina. Barvohayabusa Ulcinj wrote:da se prestavim ja sam Beno iz ulcinja a vozim suzuki hayabusu.....mogu vam reci sa obzirom da znam organizatore ovoga moto skupa jer su mi naravno najbolji drugovi mogu vam samo reci da taj koji ne bude mogao dolazit na taj skup propustice nesto sto se nemoze vidjeti na svakom moto skupu momci se trude do max da ta organizacija bude fantasticna za sve one koji vole motore.........veliki pozdrav za sve na sajtu a pogotova za mog dobrog druga SADIJA zvanog tytari
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Ovo mi izgleda bas dobro...lokacija je prava, ima brate mjesta a ne kao ona djeskota u Sutomoru..Na Ivanovim koritima sam upoznao "Pirate" i ok su momci..A sad poruka za njih: Nemojte da komercijalizujete skup i da nas derete na pivu kao ovaj gorenavedeni organizator".Skromno brate pa dje izadje..Iz PG pozdrav i vidimo se..
Putovati je dva put zivjeti...
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
Podgoricani...!!!??? Kad se krece zna li iko...??
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Vidim da je interesovanje za moto skup veliko, zao mi je sto nisam malo vise na forumu da odgovaram ali vjerujte da smo cijeli dan
na terenu spremamo kamp plazu itd...
Evo da dam neke odgovore na pitanja, u samom kampu nema bungalova za smjestaj ali u blizini kamp ima privatni smjestaj ili neki hotel za one
koji nece da kampuju.Informacije kod organizatora.
Sto se tice cijena nece biti kao u Sutomore odprilike ovako pivo 1 euro limenke 1.50 itd..
Kao sto je praksa u moto skupovima u Srbiji evo sad vidim da se i u Bosni i Hercegovini uvodi placanje ulaza kod nas ce
biti ulaz 5 eura po motoru, za pjesake 3 eura. U to je od organizatora obezbjedjen rucak u petak i subotu besplatna voznja brodom
u subotu ujutro.
Mozda nekom izgleda da nije u redu da se naplacuje ulaz kao u Hrvatsku ali se kod njih ne dobija rucak sve se placa.
Pozdrav za sve i dobro nam dosli.
Evo da dam neke odgovore na pitanja, u samom kampu nema bungalova za smjestaj ali u blizini kamp ima privatni smjestaj ili neki hotel za one
Sto se tice cijena nece biti kao u Sutomore odprilike ovako pivo 1 euro limenke 1.50 itd..
Kao sto je praksa u moto skupovima u Srbiji evo sad vidim da se i u Bosni i Hercegovini uvodi placanje ulaza kod nas ce
biti ulaz 5 eura po motoru, za pjesake 3 eura. U to je od organizatora obezbjedjen rucak u petak i subotu besplatna voznja brodom
u subotu ujutro.
Mozda nekom izgleda da nije u redu da se naplacuje ulaz kao u Hrvatsku ali se kod njih ne dobija rucak sve se placa.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Mislim da je to sasvim u redu, 5e za rucak i voznju brodom. Pristupacno i korektno, svako moze toliko da odvoji. Na kraju krajeva je malo bezveze da ulazimo u te price, niko nikoga ne cera da dolazi i placa, ako oce, oce, ako nece, neka ide dje mu je volja.
Ono sto sam ja citao, na moto skupovima je najveci problem turiranje i pucanje iz motora, koje vecinom pokvari ugodjaj svima, sem ljudima koji na taj nacin unistavaju svoje motore, pa je najbolje da se prostor za parking motora odvoji od mjesta motoskupa, bar tako ljudi kazu.
Sadi, oce li biti kakvih sadrzaja i bajkerskih igara, tipa povlacenje konopca itd?
Ono sto sam ja citao, na moto skupovima je najveci problem turiranje i pucanje iz motora, koje vecinom pokvari ugodjaj svima, sem ljudima koji na taj nacin unistavaju svoje motore, pa je najbolje da se prostor za parking motora odvoji od mjesta motoskupa, bar tako ljudi kazu.
Sadi, oce li biti kakvih sadrzaja i bajkerskih igara, tipa povlacenje konopca itd?
I kad stojim tesko me pratiti...
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Tačno je to što kažeš i moje je mišljenje da varijanta koja se koristi u Hr je puno bolja.sadiul wrote:Vidim da je interesovanje za moto skup veliko, zao mi je sto nisam malo vise na forumu da odgovaram ali vjerujte da smo cijeli dan
u subotu ujutro.
Interesuje me da li će se šatori postavljati na plažu i da li je dozvoljen ulaz autom? Ovo te pitam jer sa nama treba da dođe jedan mali bajker-beba(najvjerovatnije će biti najmlađi na skupu) pa bi nam odgovaralo da uđemo kolima
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
-
bmw
- Biker wannabe

- Vozim: bmw R 1200 C
bmw R 1200 GS
ako smem samo jednu malu napomenu.....na svim motoskupovima do sada ulaz za pješake je bio mnogo skuplji nego za motoriste, što je OK, jer pravite skup motorista a ne seosku žurku.....ali to je samo moje mišljenje.....sadiul wrote:Vidim da je interesovanje za moto skup veliko, zao mi je sto nisam malo vise na forumu da odgovaram ali vjerujte da smo cijeli dan
u subotu ujutro.
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Space Director wrote:Mislim da je to sasvim u redu, 5e za rucak i voznju brodom. Pristupacno i korektno, svako moze toliko da odvoji. Na kraju krajeva je malo bezveze da ulazimo u te price, niko nikoga ne cera da dolazi i placa, ako oce, oce, ako nece, neka ide dje mu je volja.
Sa ovim se apsolutno slazem, prosle godine u Sutomoru je tip radio burnout na soderu i u isto vrijeme bombardovao svojski kamenjem sve motore koje su se nasli iza njegovog zadnjeg tocka. U svakom slucaju bilo je svega par njih koji su znali da zavrcu gas i bili su odusevljeni svojim talentima do te mjere da su pokvarili dan dostini. Znam da ste uveliko u pripreme i da je sve zamisljeno, ali mislim da je ovo necim ceme bi organizatori trebali da se pozabave, jer mislim da je lako resivo a opet je nesto sto moze ozbiljno da narusi draz cijelog skupa
Jos jedan pozdrav za svu ekipu McPiratesa i vidimo se za koji dan
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):