honda hornet 600cm

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

honda hornet 600cm

Post by bu2rider »

prodajem hondu hornet 600cm novi model 2007 god, crne je boje...imam novi set guma, metzeler m3 sportec, nisu montirane, ali ce biti montirane kroz para dana :D motor je presao 13000km ja sam prvi vlasnik, motor je u extra stanju,ima mele ogrebotine na deklu jer sam imao jedno malo klizanje :doh: ali je ok sve, narucio sam mu rizoma slajdere i volan u crnoj boji... cijen je ok 6000e, mislim da je korektna..mada je u ovoj situaciji danas tesko pricati o tome,eli sta je tu je..ako je neko zainteresovan evo moj br tel..068500707 Vladan..poz svima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: honda hornet 600cm

Post by Space Director »

Evo i ja da napisem par rijeci i ovom motoru, tj. generalno o Hornetu, jer ovaj koji se prodaje, jos nisam vidio, ali Vladan je sve napisao korektno tako da ne sumnjam da je u tip top stanju.

Medju znalcima kruzi prica da Honda pravi najvoznije motore, konkretno, moj kum koji ima R1 mi je rekao da je sa Hornetom (doduse 900) posle 20km otvorenog puta, poceo da dere patike i stravio se kad je to primijetio, nije mogao da vjeruje koliko se motor lako i dobro vozi.
Inace, ovaj redizajnirani model od '07 nema podesavajucu prednju viljusku kao sto je imao model do '06 godine, ali meni je dizajn toliko superioran da mu to ne vidim kao neku manu. Dalje, ima ispeglaniju krivulju snage i bolje vuce na nizim i srednjim obrtajima, sto je bitnije i ljepse za nejked motore, nema potrebe da ima neke veliko krajnje brzinu kad preko 170km/h duva da je to neizdrzivo.

U svakom slucaju, ko trguje Horneta, kupio je pravi motor, mozda i najbolji u toj klasi.

Srecno sa prodajom.
I kad stojim tesko me pratiti...
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

zainteresovani javite se za dogovor.....

Post by bu2rider »

evo danas sam montirao gume ljudi..nisam imao priliku jos da ih isprobam,ali ovih par metara sto sam vozio bila je potpuno druga prica od onih "celestonki"..
ako ima zainteresovanih za prodaju neka se jave da se dogovaramo spusticu cijenu malo... :whistle: :whistle: :roll: :roll:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

E STVARNO OVO IMA SAMO U KOD NAS U CG....CITAM OVE OGLASE PA RAZMISLJAM JELI MOJ ACIJENA JAKA I TD....A KAWASAKI KOJI NOV KOSTA 5500E, STAR DVIJE GOD PRODAJE SE ISTO ZA TOLIKO..A MOJ MOTOR KOJI NOV KOSTA 8000ESTAR TAKODJE DVIJE GOD JA PRODAJEM 6000E..GLEDAM U DRUGE OGLASE YAMAHA T-MAX 06 GOD 5500E..E VALA NECU GA NI JA DAVAT ISPOD 6000E PA NE ZNAM STA DA JE...STVARNO KATASTROFA!
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ma ljudi mogu da prodaju sta hoce, ali pitanje je hoce li prodati...
I kad stojim tesko me pratiti...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Neka ti pricaju sto hoce i nude sto hoce,ovaj motor vrijedi u cent 6.000 eura!!!Nas bi narod da se j... ,a da mu ne ulazi.
Svi bi da kupe extra motor,a da ga plate 2-3-4.000,i da si srecan ako ti ponude pare.Svi gadjaju neke kompenzacije pecke.Ok,pozdravljam ljude koji ti nude motor koji je novije proizvodnje uz doplatu,ako ti mislis da je taj motor to sto ti zelis onda ok,ali ostalo...glava boli.
Ovaj motor je bomba i ako ti je samo do promjene ja te savjetujem da ga ne prodajes!!!Stvarno sto veli direktor,ovo je najljepsi motor u svojoj klasi i stvarno jeste!!!
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

hvala ljudi na "podrsci" ..da mi je potreba ...srecom i nije..ali me moji malo maltretiraju da ga prodam..a meni se iskreno i ne prodaje jer za te pare da kupim bolji i ne mogu to znam sigurno....znas onu foru prodajem ga a molim boga da ga ne prodam....kad bih imao jos "malo para" moj odabir bi definitivno pao na hondu ponovo ali ovoga puta bi to bila HONDA CB 1000R..to je motor koji je mrak,jedini detalj koji mi se nesvidja na tom motoru je digitalni obrtomjer..ali to bih zanemario lako:::))))ali za sada ostaje ovako..do daljnjeg. ja sam prezadovoljan sa ovim motorom..sad cu jos malo da poradim neke kozmeticke stvari i bice to sasvim ok...pozzz
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

a slusaj...to radi tvojih....sta da ti kazem, osim da sam magarac od 40 ljeta pa trpim kritike tipa...a sto ce ti to sine, misli na djecu itd itddd...i picis po svome naravno. Ne diraj motor i tacka. Osim ako neces da ga zamijenis necim po svom meraku
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

heheee..pa tako i radim..al kao radi njih dam u oglase da to izgledad zaista ozbiljno :D :D i oni kazu pa spusti cjenu kao izgubi malo...al se ja ne dam :naughty: :naughty:
a za sada za bolje nema kesa tako da ce ostati ova makina do daljnjeg....
Post Reply