Safari Beach Ulcinj 2009 - moto skup

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Re: Safari Beach Ulcinj 2009 - moto skup

Post by Galiot »

Gugi wrote:Pa da , kada bi imali podrsku vrha NLB :roll: , a ne da se sami organizujemo ka' siročići.... :shifty:
Nemojte me pogrešno razumijeti,ne prozivam nikoga niti kritikujem. Ja lično ne vidim da je nama bilo loše iako nije bilo nikog iz vrha NLB-a,čak štaviše,dobro smo se proveli iako smo se mi siroćići organizovali :D
A ko god nije bio,može mu samo biti žao jer je propustio dobru zabavu. Tako da nema potrebe da se niko na nikoga ljuti,nađe uvrijeđen ili nešto slično,ko kako može neka se organizuje a ko može neka zna da će se uvjek dobro provjesti u društvu NLB momaka :dance:
A ko ne može,a šta ćemo,više sreće sledeći put jer "koga nema bez njega se može" :lol: !!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Galiot wrote:
Gugi wrote:Pa da , kada bi imali podrsku vrha NLB :roll: , a ne da se sami organizujemo ka' siročići.... :shifty:
Nemojte me pogrešno razumijeti,ne prozivam nikoga niti kritikujem. Ja lično ne vidim da je nama bilo loše iako nije bilo nikog iz vrha NLB-a,čak štaviše,dobro smo se proveli iako smo se mi siroćići organizovali :D
A ko god nije bio,može mu samo biti žao jer je propustio dobru zabavu. Tako da nema potrebe da se niko na nikoga ljuti,nađe uvrijeđen ili nešto slično,ko kako može neka se organizuje a ko može neka zna da će se uvjek dobro provjesti u društvu NLB momaka :dance:
A ko ne može,a šta ćemo,više sreće sledeći put jer "koga nema bez njega se može" :lol: !!

:text-bravo: :text-bravo: :happy-wavemulticolor:
sasa086
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha TDM 900

Post by sasa086 »

Veliki pozdrav Sadiju, Alenu, ... i svima Piratima.
Na skup je bilo super i nadam se od ove godine tradicionalno Cetinjani kod vas.
Jos jednom sve cestitke za prijem i mjesto :clap: :clap: :clap:
Post Reply