DUCATI 999

Novosti, komentari novih i starih motora...
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

DUCATI 999

Post by Bandit »

Ima li iko iskustva sa Dukatijem 999 i moze li mi ko sto reci o njemu iz prve ruke?
14:23
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: DUCATI 999

Post by ice »

dostina nas masta o ovakvim modelima junace... nazalost ti ja ne umijem nista konkretno rec o ovo modelu. Da sacekamo DU-Monstera da se javi, imace sto rec kladim se
Bandit
NLB Moderator

Post by Bandit »

Aj'd Vladiko,i to obidimo...
DUMONSTER,cekamo te!!!
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

ja sam vozio ducati...ali monster..hehehee ali i to je nesto....to mi je prvi motor..mada iskren da budem vise mi se svidjaju sto se ,voznje tice, japanci i motori sa 4 cilindra...to mi je bio prvi motor i lijepo se vozio ali kad sam sjeo na hondu......monster pada u zaborav,mada kazem to nije ozbiljan toliko motor kao 999! eto tako,nisma nista pametno i novo reko alil..morao sam :clap:
Bandit
NLB Moderator

Post by Bandit »

A ljudi,smije mi se jedan zutalj 999,no rekose e nije kvalitet kako bi to trebalo da je...sto znam...100 ljudi,100 cudi...
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

A sto te prvenstveno zanima?

Ima mi ga kolega iz mog rodnog grada. Vozi ga samo na Grobniku, ostalo vrijeme je u garazi pokriven, plus, jedan 999s u Istri, koji je prosao cijelu Hr uzduz i poprijeko, jos je bio u Bg s njime, Italiji....

To je jedna od nepopularnijih serija Ducatija, sto zbog toga sto je mjenjala neprezaljenu seriju 916-996-998, sto zbog svemirskog dizajna P.Terreblanche-a. S njime su se dosta odmakli od extremne sportske ergonomije koja je krasila seriju 916-996-998 zelisvsi ga priblizit sirem krugu potencijalnih kupaca...
U tome nisu uspjeli, uz Multistradu, to je model koji se najlosije prodavo..
U Hr drze odredjenu cijenu, zna se otprilike koje godiste moze koliko kostati, ako te bas zanima, odi na auti.hr pa pogeldaj, imas dva ili tri modela koja se prodaju vec poduze vremena...

Ako te jos sto zanima, pitaj ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
TO_FAST_for_YOU
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha fz1

Post by TO_FAST_for_YOU »

Kod njega se non stop nesto kvari kad je u rezimu gradske voznje,I kad ga kupis novi opet mu nesto hvali! To je motor samo za grobnkiik i dobro cjepanje! Ovo vam pricam jer sam se uvjerio svojim ocima. Svako malo je pod nekom gedorom ili inbusem :lol:
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
Bandit
NLB Moderator

Post by Bandit »

Hvala vam puno dobri ljudi...Nista,onda vrebam djaponeze... :x
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Price "Ja sam čuo.." ili "meni su rekli..." objesi mačku o rep, da ti odma reknem..

E sad, da skratimo pricu..

AKO si ti spreman zivit sa tim motorom i za taj motor, pod uvjetom da znas kako se odrzavao motor koji oces uzet, onda samo naprijed. AKo ne, svejedno imas pregršt izbora za tih 12000 - 14000 eur.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Yeap, za te pare mozes kupit i MOTOR :D
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply