Evo Drug dule i ja napravismo jednu lijepu turu juce iz Kolasina pa Na bjelasicu do Berana. Krenuli kad smo se lijepo naspali i najeli polako put ski centra Bjelasica, tu stali 5 sekundi da uhvatimo 100gr cistog vazduha i onda pun gas do takozvane raskrsnice na Vranjaku. Nismo nigdje stajali tako da nemamo ni slika, mozda jedva neke 4 fotke. Od raskrsnice pravac put Jelovice, odatle nam je bilo sve nizbrdo, kad odjednom na sred puta kamion poprijecen preko citavog puta, iz kraja u kraj

njegov motor smo i nekako provukli kroz glibinu koju je napravio ovaj zutalj, al sa mojim atv-om smo se malo pomucili, malo znoja i psovki i izvukosmo ga , za kaznu mu je zadnji tocak mog banshee-ja iskrivio tablicu

.
Krecemo dalje i sve sto se nize spustamo blato je sve vece i dublje, upadaju nam motori, al malo veci gas izvlaci iz kriticne siuacion

. Nailazimo na 3 kamiona i dizalica preko citavog puta, pitamo moze li se kaze ne dok ne izvuku i utovare balvane. Mi i tu pauzu napravismo, prilaze ljudi gledaju motore, zaviruju i pipkaju da osjete car offroad motora

malo ga precerah...

. Koncano dobijamo signal od skideriste-masinovodje da mozemo proci i odatle pun gas do berana fgdje nas docekuje majstor i nas jako dobar prijatelj i forumas Bebo, mislim da je na forumu kao Honda xl500...On kao i uvijek pune ruke posla, dobar majstor, pa ima i posla, moram ga malo pohvaliti jer po meni je jedan od boljih u cg. Posjedjesmo, malo se popi, izadjosmo kroz berane onako blatnjavi, velike brige. Da krenemo nazad ja svijetla da upalim, kad sijalica tras crce. Krenusmo onako ispred noci, drug sa hondom crm 125 ispred sa farom ja za njim polako gore izadjosmo na jelovicu, ugrabismo da napravimo 2 fotke
pozadina je hotel na katunu Jelovica, a u blizini ima i planinarski dom. Odatle pun gas ka vrhu planine kroz sumu vec mrak, a ja tutam kao muva bez glave. Nailazimo opet na glib koji su za sobom ostavili sumari, promasujemo put i zaglavljuje se Duka sa hondom i ja stajem gledajuci sta da radimo, okrenem se kad ono put na drugoj strani i morao sam slikati bar priblizno da vidite kakav je put bio tom dionicom, mada se ne vidi dobro al mogu vam reci kad sam sasao sa motora noga mi je potonula skoro do koljena
Izadjosmo napokon na Raskrsnicu, okrenusmo motore do nasek planinarskog doma, tu se okrijepismo vodom i presvlacenjem i lagano na jedne farove se spustismo do Kolasina

Bit ce jos slika samo da mi ih Dule prebaci na comp...
P.S.Cim smo dosli negdje oko 22:00h otrcao sam do radnje i kupio 2 sijalice i zamijenio ih jer je sjutra dan vec bio svetac, pa da se ugrabi

.