Podgorica-Trebinja-Podgorica 13.06.09 motorijada

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Re: Podgorica-Trebinja-Podgorica 13.06.09 motorijada

Post by pero drive »

Gasho wrote:
pero drive wrote:Madza kad ti ides :violin:

hahahahahaha, Madza nije podgoricka ekipa... :lol:
xa xa xa xa xa xa :clap:
WaWa
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: BMW R1200 GSA LC

Post by WaWa »

Evo ga i WAWA opet tu....dobio sam wirles conekciju na posao i dok se smaram pustajuci muziku za duhove ...svratio da vidim sta ima novo...hehehe s obzirom da je lijepo vrijeme ne ulazim u kucu a ne da upalim comp....zato me nema...ali kilometraza samo raste...hehe Trebinje imam u planu (za Ulcinj nisam mogao ..imao sam temperaturu...) mada jos se kombinujem sa poslom tako da ne mogu josh 100% da budem siguran ...inace bi bio medju inicijatorima...a ovako moram da budem rezervisan...Sto se Kotorana tice znam da ide Tref,Popaj i josh neki momak....sto kako i kuda nemam pojma,vise cu se interesovati kad budem tacno znao moje stanje...Ja sam za varijantu da nas bude sto vise na okupu pa bih i do Pg doletio da idemo skupa,a ne da se razdvajamo dvoje po dvoje...u ova dva dana javljam vam sto i kako ...mozda povucem josh koga sa sobom...jer ove nase sminkere treba gurati....5000 motora u Kotor a za voznju izvan Kotora niko ...sto da se radi ...jbg ....cujemo se ubrzo....
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Gasho wrote:Cuo sam da se Kokoti sad zovu Petlovo brdo... :lol:
Gaso, neces vjerovati ali 1982 godine iz vojske sam poslao razglednicu bratu od tetke ovako adresiranu:

Guze Caka Tomova
Ul. Gomilice
Petlovo Brdo
ZP ( post. broj) Barutana

i stigla je na Gornje Kokote ;)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Momci,kome se ide ranije neka mu je sa srecom!Ja idem u 11h pa toplo ili hladno da smo zdravo.Idem preko Niksica,a sad ko voli da ide radnije i preko primorija neka mu je sa srecom!
Za one koji imaju obaveze i zele da krenu u 11h ja cu biti kod Delte od 10.30h do 11h u subotu ujutro!!!Idem preko NK-a,vracam se u nedelju preko primorija.Ja,Slowrider i Milan smo za sada u ovom terminu.Ko hoce da dodje neka je dobrodosao.U svakom slucaju cemo se nac svi u Trebinje.
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

Madza wrote:Momci,kome se ide ranije neka mu je sa srecom!Ja idem u 11h pa toplo ili hladno da smo zdravo.Idem preko Niksica,a sad ko voli da ide radnije i preko primorija neka mu je sa srecom!
Za one koji imaju obaveze i zele da krenu u 11h ja cu biti kod Delte od 10.30h do 11h u subotu ujutro!!!Idem preko NK-a,vracam se u nedelju preko primorija.Ja,Slowrider i Milan smo za sada u ovom terminu.Ko hoce da dodje neka je dobrodosao.U svakom slucaju cemo se nac svi u Trebinje.
zavisi ... mozda Vi promasite ima puno raskrsnica pa da ne odete u BANJANE :clap:
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Ne no u Beirut :lol:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

To ti dodje skoro isto! Banjani su vazda bili poznata bliskoistocna teritorija, Palestina! :D
No Pasaran!
Pazte sto ce te rec, da vas ne upoznajem sa lokalnim obicajima, ala Djoko Banjanin Miljanic, itd :D
I kad stojim tesko me pratiti...
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Madza wrote:Momci,kome se ide ranije neka mu je sa srecom!Ja idem u 11h pa toplo ili hladno da smo zdravo.Idem preko Niksica,a sad ko voli da ide radnije i preko primorija neka mu je sa srecom!
A sto ti je Madza, sto si zapeo da ides sam, jadan ne bio...
Do sad smo vazda zajedno odili, cuvali se policije, preticali se...
Ili ti to samo da ne ides sa Goranom...
On ce ti izgleda preko Zlatibora. U stvari, icice ka i mi, samo ce stic ka da je krenuo preko Zlatibora...
Kao kada nas nije mogao pratiti kroz kanjon Morace, jer je kao fol, slikavao okolo... :mrgreen:

Gorane, ako te ovo ne nacera da napises koju rijec, nece nista...
Buahahahahahah...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Imam pitanje/predlog, cuo sam da je put Trebinje - Dubrovnik prelijep, mozemo njime ici u nekom odlasku (ili dolasku), ne znam nista, ni koliko je km taj put, ali zvuci kao dobra voznja. Moj predlog je da ostavimo to kao neku opciju, ali ko to bude htio, neka ponese pasos - dosta sam vidio postova gdje se sugerise da se nosi samo licna, a misim da tako ne bi smo mogli u HR. Pozdrav
A gdje ide ovaj put.......
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Gasho,ja bih rada,ali cemo u isto vrijeme uci u Trebinje i naci se u onu kafanu.Vec sam se dogovorio sa par nasih kolega koji nece moci prije 11h,tako da cemo tamo biti u 12.30, najkasnije 01.00h.Cim se primaknem Trebinju zovem Pera da vidim dje ste.
Locked