moto oprema-djenka herceg novi
-
LION
- Test vozač kaskader

moto oprema-djenka herceg novi
bio sam danas poslom,a bogami malo i setnjom za herceg novi,pa sam ponovo iskoristio priliku da podjem do mog imenjaka u djenku.ima dosta opreme i nekih sitnica/zaboravih napravit par slika/.acu svaka cast na ljubaznosti i popustima pa sam tako trgovao heldov ruksak od 22litre-45 evrica.ko god nije bio-vjerujte,vrijedi poc.ima lijepe opreme i nije vazno kad cete doc u radnju,aco je tu da u bilo koje vrijeme otvori radnju i sve vam pokaze pa makar nista ne trgovali.
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
Re: moto oprema-djenka herceg novi
A dje se nalazi radnja, sta sve ima od opreme, djelova ...
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
isao sam ja i prosle godine i sada prije 10tak dana..ima svasta nesto nije strasno,ima shark kaciga,iam held komplet, i ma i odijela,ima berik jakne ima svasta nesto.protektora raznih..a nalazi se iznad doma zdravlja u herceg novom
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
Odoh ja sad u djenkuu da vidim ima li sto novo!!
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
-
semafor
- Biker wannabe

- Vozim: Honda XL 1000 V Varadero
Radnja nije velika,ali ima sve sto jednom motoristi treba.Kišni kombinezoni po 30e,pantalone od goretexa za 110e,jakne od 80e ,tank torbe(25 l) od 60 e,naočare od 15e i mnogo drugih stvari.Sve su mu cijene iste kao u katalogu,i postoji mogućnost da dobijete jedan na poklon bez obzira koliko pazarili.Disk pločice renomirane firme Carbone Lorraine za sve skutere i motore.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
definitivno vrijedi pogledati.
bilo bi dobro da se vlasnik prijavi na forum da imamo direktnu vezu ako kome sta treba, a svakom ponesto treba
bilo bi dobro da se vlasnik prijavi na forum da imamo direktnu vezu ako kome sta treba, a svakom ponesto treba
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
Zvacu ga ja pa cu mu reci da se prijavi!!!DrMracni wrote:definitivno vrijedi pogledati.
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
- OgArD
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki DL650 V-Strom
Dajte neki broj telefona. I gdje je taj dom zdravlja u hn-u. Nisam bas puno puta bio tamo.
-
BMW E36 POWER
- Stoper

Zvat cemo Aca da se pridruzi...i ja imam samo rijeci hvale,ljubazan,izadje u susret,daje popuste...
Kada dodjes do nadvaznjaka prije semafora skrenes uz onu uzbrdicu sa desne strane,odma ima jedan lezeci policajac,predjes ga i vozis do sledeceg a par metara prije tog imas odvajanje uzbrdo opet i opet vozis uzbrdo do sledeceg lezeceg e poslije tog jedno 50-100metara sa desne strane je Djenka!
PS:ja drugacije ne znam objasniti!!!
Kada dodjes do nadvaznjaka prije semafora skrenes uz onu uzbrdicu sa desne strane,odma ima jedan lezeci policajac,predjes ga i vozis do sledeceg a par metara prije tog imas odvajanje uzbrdo opet i opet vozis uzbrdo do sledeceg lezeceg e poslije tog jedno 50-100metara sa desne strane je Djenka!
PS:ja drugacije ne znam objasniti!!!
- OgArD
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki DL650 V-Strom
Ok a neki broj telefona jel imas? Znas li radno vrijeme?