Grobnik, Motohepening 14, 15, 16.08.2009

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
mibuone
Stoper
Stoper
Vozim: Honda SH 300

Re: Grobnik, Motohepening 14, 15, 16.08.2009

Post by mibuone »

Uh nemoj me hvalit toliko, pokvarit cu se. U pravu si za prikolicu, pogrijesio sam kucajuci na brzinu :angry-banghead:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ma nema problema majstore, iz aviona se vidi da si ti `diplomirao` Grobnik i rabote vezane za njega... :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

mibuone wrote:Uh nemoj me hvalit toliko, pokvarit cu se. U pravu si za prikolicu, pogrijesio sam kucajuci na brzinu :angry-banghead:
Ne hvalim ja nikog niti kudim ikoga,samo iznosim činjenično stanje a to jeste zaista tako. Ko još ovde ima motor samo za Grobnik kao Ti? Vidimo se mi,ako ne prije,onda na Grobniku za vikend :dance:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Galiot wrote:
mibuone wrote:Uh nemoj me hvalit toliko, pokvarit cu se. U pravu si za prikolicu, pogrijesio sam kucajuci na brzinu :angry-banghead:
Ne hvalim ja nikog niti kudim ikoga,samo iznosim činjenično stanje a to jeste zaista tako. Ko još ovde ima motor samo za Grobnik kao Ti? Vidimo se mi,ako ne prije,onda na Grobniku za vikend :dance:

To je to! Svaka cast na konceptu! A ne drkat gsxr1000 kroz pjacu...
I kad stojim tesko me pratiti...
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Uh nemoj me odmah tako u masinicu nisam mislio da se zarazim trkanjem po stazi nego za pocetak da probam pa poslije da vidimo mozda mi se svidi mozda
ne? A to je isto tako uzasno skup sport svaka cast ko moze to da priusti.
Mozda bolje da se navucem na kokain jeftinije je mozes da letis a i vece su sanse da se prezivs jos koju godinu:-) salim se naravno......

Nemojte me pogresno shvatit ne pokusavam da ispadnem pametan, rado bih se provozao do Rijeke ali stvarno nebih mogao da gledam kako uzivate a ja da pjenim. Kada sazrem dovoljno izacicu i ja na stazu...sad nemam uslova da se prikljucim mislim da ipak treba kombijem ili prikolicom da se vozi kao sto cete vi i da kupim odelce.

PS. Imam IXS koznu jaknu sa kopcanjem jel se racuna odjelo ako dokupim jos kozne sportske pantalone sa slajderima ili da kupim citavo odjelo??

E i jos nesto nemoj da mi vredjas zeka zelenka 100 konja stvarno nije malo osim na pravinama.....
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
mibuone
Stoper
Stoper
Vozim: Honda SH 300

Post by mibuone »

Ma nemam ja nista protiv zelenka, prelijep je. A vidi za odijelo, ovi ce te pustiti na stazu i sa dvodijelnim koje se moze spojiti ali ako nedaj boze dodje do pada moze se otvoriti pa eto ti pizdarije i izgulis se samo tako. Razumijem da ne mogu svi sebi priustiti odlazak na stazu i toliki trosak, a vjeruj mi da bi to mnogima od ovih ulicnih sampiona spasilo motor ili zivot zbog svih pizdarija sto prave kroz grad. Nego ajde da ne izigravam ucitelja, pozdrav.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

mibuone wrote:Ma nemam ja nista protiv zelenka, prelijep je. A vidi za odijelo, ovi ce te pustiti na stazu i sa dvodijelnim koje se moze spojiti ali ako nedaj boze dodje do pada moze se otvoriti pa eto ti pizdarije i izgulis se samo tako. Razumijem da ne mogu svi sebi priustiti odlazak na stazu i toliki trosak, a vjeruj mi da bi to mnogima od ovih ulicnih sampiona spasilo motor ili zivot zbog svih pizdarija sto prave kroz grad. Nego ajde da ne izigravam ucitelja, pozdrav.
ti i ja se moramo upoznat, ali definitivno :) aj ako budeš u pg dolazio najavi mi se da se ispričamo i još koji savjet da mi daš pošto vidim da si ga diplomirao.
Svaka čast na zalaganju tolikom, al to je ljubav... kad se nešto voli, tu nema granica. Ajde kad odete gore napravite koji snimak da vidim kako peglaš stazu
Post Reply