Home Page
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Home Page
Primijetio sam da home page nije updateovan vec neko vrijeme, mislim da bi trebalo izdvojiti malo vremena i za to, cisto da ostavi utisak na slucajnog putnika koji je prosetao do nolimitbikers.com da se tu nesto desava i da smo itekako aktivni. Ne idu svi na forum odma
Takodje mislim da bi ovo bio dobar topik na kome bi moglo da se predlaze sto na HP.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Home Page
djodja junače iz ponosne doline domovine naše 
totalno i skroz te podržavam da ovo bude tema đe možemo svi da dajemo ideje što da stavimo na HP, a nije se updateovalo jer smo pomalo postali lijeni od razne svakodnevnice... nekako Forumi su živi a za HP "lako ćemo". Lično sa vremenom sam tanak od privatne rabote ali mi to nije opravdanje. Malo ću da počupam sebe za uši pa tek onda ostale "novinare" našeg sajta da malo krenemo u ofanzivu. Mada sve će doć na svoje sad kad krene lošije vrijeme kad se ostave zvjerke malo da počinu
totalno i skroz te podržavam da ovo bude tema đe možemo svi da dajemo ideje što da stavimo na HP, a nije se updateovalo jer smo pomalo postali lijeni od razne svakodnevnice... nekako Forumi su živi a za HP "lako ćemo". Lično sa vremenom sam tanak od privatne rabote ali mi to nije opravdanje. Malo ću da počupam sebe za uši pa tek onda ostale "novinare" našeg sajta da malo krenemo u ofanzivu. Mada sve će doć na svoje sad kad krene lošije vrijeme kad se ostave zvjerke malo da počinu
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Svakako bi mogao jedan box sa rss feed-om najnovijih postova s foruma. Možda još jedan rss sa novostima s nekog moto sajta... 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
malo je sajt ažuriran najzad
slobodno rokajte s komentarima i željama što biste željeli da stavljamo na glavnu stranicu... kritike i pohvale su dobrodošle!
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Alal ti vjera druze Ivane
Neka si ga taka malo 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):