Home Page

Post Reply
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Home Page

Post by djodja »

Primijetio sam da home page nije updateovan vec neko vrijeme, mislim da bi trebalo izdvojiti malo vremena i za to, cisto da ostavi utisak na slucajnog putnika koji je prosetao do nolimitbikers.com da se tu nesto desava i da smo itekako aktivni. Ne idu svi na forum odma :) Takodje mislim da bi ovo bio dobar topik na kome bi moglo da se predlaze sto na HP.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Home Page

Post by ice »

djodja junače iz ponosne doline domovine naše ;)
totalno i skroz te podržavam da ovo bude tema đe možemo svi da dajemo ideje što da stavimo na HP, a nije se updateovalo jer smo pomalo postali lijeni od razne svakodnevnice... nekako Forumi su živi a za HP "lako ćemo". Lično sa vremenom sam tanak od privatne rabote ali mi to nije opravdanje. Malo ću da počupam sebe za uši pa tek onda ostale "novinare" našeg sajta da malo krenemo u ofanzivu. Mada sve će doć na svoje sad kad krene lošije vrijeme kad se ostave zvjerke malo da počinu :)
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Svakako bi mogao jedan box sa rss feed-om najnovijih postova s foruma. Možda još jedan rss sa novostima s nekog moto sajta... :)
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

malo je sajt ažuriran najzad :) slobodno rokajte s komentarima i željama što biste željeli da stavljamo na glavnu stranicu... kritike i pohvale su dobrodošle!
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Alal ti vjera druze Ivane :) Neka si ga taka malo :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Post Reply