Dobrovoljno davanje krvi....

Locked
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: Dobrovoljno davanje krvi....

Post by wulfy »

Ja sam se vec ubada proteklih godina, tako da mogu opet ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Ako cemo praviti filosofiju od ovoga , i neke "zrtve" , onda je najbolje da ga odma' batalimo..... :shock: :( :(
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Galiot wrote:Ja sam ZA!! :clap:
Ali ne bi ja bio ja kad ne bi imao jednu primjedbu. Koja je a to je: Slažem se da treba da skrenemo publicitet na nas,i sam se zalažem za to ali mislim da je puno bolji,ajde da tako kažem,marketinški trik da damo krv na proljeće,pred sezonu,kad počinje da se budi svjest o nama na cesti! Mislim,tako rade i Hrvati i tako dobijaju veliki plus i publicitet! Jedino ako hoćete i sad i na proljeće :think:
Ma samo da to bude dobro medijski ispraćeno,pa može svaka 4 mjeseca što se mene tiče,samo da nas više ne doživljavaju kao razbojnike na cesti,jer smo mi u stvari dobričine,evo ja npr.,ja sam momak meka srca i tvrda ku.ca! :lol: :lol: :dance:

Bravo majstore! Odlican predlog, ali odlican!
Sad za sad bi mogli skupiti nesto para, pa organizovati neke moto-mrazove ili tako nesto, kao rade kolege u udruzenju...
I kad stojim tesko me pratiti...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

mozemo dati i sad zbog nas samih, a na proljece ostalo
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Znate li onu scenu iz reklame TBOK, kad dolaze kod kuma u bolnicu, on lezi sav u fete i veli:
-"Bolje sam, bolje... primio sam krv i mokracu..." :D :D

Ja bih radije dao malo para, no krv :)
I kad stojim tesko me pratiti...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Hajde, sta ste se stisli.. Mozmeo dati krv i sad i na prolece :) Ja cu to organizovati u centru za transfuziju, jer radim sa njima, a na nama je samo da damo krv :)
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Normalno, racunajte i mene :)
Samo ajde da preciziramo neki datum. Trebamo li se prije toga najaviti?
Ja mogu organizovati da Vijesti to isprate.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ratni moj druže,nije se niko stisao,samo lično mislim da bi,ako smo se već dogovorili,to trebalo biti dobro medijski popraćeno! Pre neki dan su Kotorske Beštije(navijači Primorca) isto to uradile,recite mi koliko Vas je čulo za to?
Ako to ne bude imalo pravi odjek preko medija,ne mogu reći da nismo ništa uradili,ali mislim da nismo skrenili tok svjesti naroda "na našu vodenicu". I slažem se sa Ice-om,mislim da bi to trebali uraditi kao organizacija,ipak je tako sve ozbiljnije i poprima zvanični čin. Ovako,mi ćemo pomoći davanjem krvi-to nema zbora jer to je humani gest,ali mi hoćemo da tim gestom ipak favorizujemo bajkere kao "normalne" ljude a ne huligane,zato to i radimo. Znači,ako naša akcija ne bude među udarnim vijestima dana,a ne samo da popunimo minutažu,mislim da smo medijski omašili.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Galiot wrote:Ratni moj druže,nije se niko stisao,samo lično mislim da bi,ako smo se već dogovorili,to trebalo biti dobro medijski popraćeno! Pre neki dan su Kotorske Beštije(navijači Primorca) isto to uradile,recite mi koliko Vas je čulo za to?
Ako to ne bude imalo pravi odjek preko medija,ne mogu reći da nismo ništa uradili,ali mislim da nismo skrenili tok svjesti naroda "na našu vodenicu". I slažem se sa Ice-om,mislim da bi to trebali uraditi kao organizacija,ipak je tako sve ozbiljnije i poprima zvanični čin. Ovako,mi ćemo pomoći davanjem krvi-to nema zbora jer to je humani gest,ali mi hoćemo da tim gestom ipak favorizujemo bajkere kao "normalne" ljude a ne huligane,zato to i radimo. Znači,ako naša akcija ne bude među udarnim vijestima dana,a ne samo da popunimo minutažu,mislim da smo medijski omašili.

:clap: :clap: :clap:

:handgestures-salute: :handgestures-thumbup: :text-bravo: :bow-yellow:
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Ako zelimo da stvarno skrenemo paznju na nas, onda moramo ponavljati aktivnosti s vremena na vrijeme. Za bi po mom misljenju bolje bilo da sada organizujemo davnje krvi, a na proljece mozemo nesto drugo. A mozemo reci da iza svega stoji organizcija NLB (ili kako ce se vec zvati), nema veze sto je registracija u toku.

Mislim da bih ja mogao da zavrsim televizije IN i Atlas.
Locked