Janko odlicna idejaNikGold wrote:Ali na Kučka korita nemamo plažu ,![]()
ajmo onda ako će mo u poharu Kuča na Bukumirsko jezero , fenomenalna priroda i predjeli , nof asfalt a ima i plaža . poz
Ima li asfalta do samog jezera ?

Janko odlicna idejaNikGold wrote:Ali na Kučka korita nemamo plažu ,![]()
ajmo onda ako će mo u poharu Kuča na Bukumirsko jezero , fenomenalna priroda i predjeli , nof asfalt a ima i plaža . poz
A znam te ka sebe što znam , za dobro ladno pivi i na rame ćeš motor nositGugi wrote:Janko odlicna idejaNikGold wrote:Ali na Kučka korita nemamo plažu ,![]()
ajmo onda ako će mo u poharu Kuča na Bukumirsko jezero , fenomenalna priroda i predjeli , nof asfalt a ima i plaža . poz![]()
.... , mogu li se ja propet do jezera sa ovom mojom peckalicom ,a da ne opa'ne po' nje ?
![]()
Ima li asfalta do samog jezera ?
NikGold wrote:A znam te ka sebe što znam , za dobro ladno pivi i na rame ćeš motor nositGugi wrote:Janko odlicna idejaNikGold wrote:Ali na Kučka korita nemamo plažu ,![]()
ajmo onda ako će mo u poharu Kuča na Bukumirsko jezero , fenomenalna priroda i predjeli , nof asfalt a ima i plaža . poz![]()
.... , mogu li se ja propet do jezera sa ovom mojom peckalicom ,a da ne opa'ne po' nje ?
![]()
Ima li asfalta do samog jezera ?. Asvalt je do nekih 300 m do jezera, a ovo je dobar makadam tako da nema problema za bilo koju rasu motora ,poz

I ja , i ja ...jagerbd wrote:ja sam za bukumirsko jezero
kazu da je tamo ljepota za odmor duse