Ovo na fotografijama je po svemu sudeći zamaskirana nova Honda VFR
Po podacima koji su procureli za pogon će biti zadužen V4 agregat, ali ovoga puta zapremine 1.200 ccm.
Jednostruka zadnja vilica ostaje, ali umjesto lanca biće ugrađen kardan.
Premijera se očekeju u toku 2010 godine.
Na osnovu fotografija zamaskiranog modela napravljena je i skica kako će izgledati VFR 1200
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Zapremina motora između 1.200 i 1.300 ccm, minimum 170 KS, biće mogućnost gašenja dva cilindra kada se smanjuje snaga, ali i potrošnja goriva.
Od nagadjanja da će biti predstavljena na Milanskom salonu nema ništa jer su Honda i Yamaha otkazali nastup na tom salonu. Ipak, izvesno je da se pojavljuje sledeće godine i da odjednom zamjenjuje dva modela (XX i VFR). Po svemu sudeći glavnog konkurenta gledaju u modelu BMW K1200S.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
bu2rider wrote:malo mi lici na bmw-a..ali zbilja je extra...kad se "penzionisem" bice pravi motor
Ali nije ovo naslijednik VFR800 mislim da je ostalo samo ono V....
I eto zasto je Ducati skup jer jednostavno nema nista zabavnije na trziztu..... Svi modeli koji se meni svidjaju evoluiraju u nesto 10-o ili nestaju kao sto je VFR800 ili SV 1000s i sl....
bu2rider wrote:malo mi lici na bmw-a..ali zbilja je extra...kad se "penzionisem" bice pravi motor
Ali nije ovo naslijednik VFR800 mislim da je ostalo samo ono V....
I eto zasto je Ducati skup jer jednostavno nema nista zabavnije na trziztu..... Svi modeli koji se meni svidjaju evoluiraju u nesto 10-o ili nestaju kao sto je VFR800 ili SV 1000s i sl....
a ti fino kupi motor 2008 godiste i miran si...nidje ne pise da se mora voziti nov