Dakle, prvo što nam treba, što zbog nas ovdje što zbog ljudi u transfuzionom centru, je broj ljudi koji će dati krv. Nije problem čak ni to da bude subota ili nedjelja, ali broj ljudi je jako bitan da bi smo svi mogli da se organizujemo što bolje. Zamolio bih da se niko ne stavlja na spisak ko nije siguran da će dati krv da ne bismo davali pogrešne podatke centru, a i mi da se ne brukamo - nije red
Moj spisak samo dopunjavajte svojim imenom, a kasnije ćemo o tome koji je tačan datum. Bitno je da će to biti ili ovaj ili sledeći vikend, da se možete svi isplanirat.
Edit 2.Edit: Malo više informacija u vezi after davanja krvi. Ko pretekne davanje krvi i volje za druženje može nam se pridružiti uz sledeći meni:
* Teleća ragu čorba
* Glavno jelo(popek sa nekim sosevima, vješalica i pečeni krompir)
* Salata
* Piće po želji(neki sok, pivo, crno/bijelo vino)
sve što se pojede/popije preko ovoga svako lično plaća
sve ovo će nas koštati 10€ po osobi. Lokacija Pod Volat(kod Sat kule).
Ostaje da vidimo još oćemo li brojčano biti jaki za ovu nedjelju, a ako ne ostavljamo za iduću.
Drugari, nažalost je došlo do promjene plana tokom današnjeg dana u vezi sa našim DDK. Ljudi koji rade na transfuziji su primili vijest da imaju neke veoma bitne ljude koji im dolaze za vikend i vrše im neku obuku, tako da nas ne mogu primiti ove nedjelje. Bili smo toliko slobodni da ih pitamo dal se slažu da DDK bude iduće nedjelje, znači 01.11.2009, i rekli su da nema problema tako da smo primorani da odložimo DDK za pomenuti datum.
Svi koji ste se prijavili za ovaj humani gest primite naše veliko izvinjenje, i shvatićemo vas ako odustanete za sledeći datum jer svako od nas ima svoje neke obaveze i planove, te ako niste u mogućnosti da dođete samo mi pošaljite PM da bih vas skinuo sa spiska davalaca.
Nadamo se da neće više biti ovakvih otkazivanja pa da je ovaj datum konačan.
Naravno, svi oni koji ne planiraju da daju krv taj dan, pozvani su da dodju na druženje nakon toga:
Spisak:
1. ice