Generic xor x2 by Ichko
- Veljko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha mt-03!!
Re: Generic xor x2 by Ichko
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
- Ichko
- Grijač guma

Evo malo novijih slicica, nisam davno, ali kao i vazda ne bez povoda...naime ovo su poslednje slike motora u ovakvom izdanju, vec je komplet rasklopljen krenuli su zimski radovi, ovog puta nesto ozbiljniji nego ranije, no otom potom

2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
-
LION
- Test vozač kaskader

moj kotoranin-stavi kacigu...daleko bilo nikad neznas.....
evo ljudi ko misli da otvara ozbiljan servis za skutere,dajem svoj glas za ichka-nece pogrijesit sigurno.nemora odit na specijalizaciju,odgovorno tvrdim.rodjeni mestar za skutere

- Ichko
- Grijač guma

Evo jedna slicica trenutnog stanja da ne bude da se nista ne radi (mada se u stvari i ne radi nista jer se cekaju neki djelovi, ali bi radovi davno poceli nego nemogu ram drugi da nadjem, pa ako neko zna gdje bi se to moglo naci neka javlja... next update sooooon 

-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Svaka cast, sve pohvale, ali kad sam te vidio bez KACIGE i jos u slape. Druze ne igraj se i V. Rosi padne s motora a ne mi "obicni smrtnici".

pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ichko
- Grijač guma

Gotovo nikad ne vozim bez kacige, nego jbg odjen se tako zadesilo, navalio drug da slika pa ja samo onako dva tri puta... A za slape nemam izgovor jer cijelo ljeto u njih vozim, sto cu 
A evo poceli radovi oko prednje maske,ovo je slika od juce kad je stavljen 1 sloj, danas su uradjena jos 2.... Za ovo na sredini maske me ne pitajte nista

A evo poceli radovi oko prednje maske,ovo je slika od juce kad je stavljen 1 sloj, danas su uradjena jos 2.... Za ovo na sredini maske me ne pitajte nista
- Veljko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha mt-03!!
A sto ti je ovo na sredini maske ?

- Ichko
- Grijač guma

Evo nakon vece pauze nastavak projekta:
Sinoc stigli minareli blokovi i ostali djelovi, i danas naravno odma u garazu, ima naravno sad dosta posla ali polagano ima vremena...Doslo je u medjuvremenu do nekih izmjena u projektu,zato sto sam greskom kupio ram koji mi ne odgavara (od cpi popcorna,generic crackera),odgovara za masinu i to,ali je prednji stub kraci i nikako nisam zbog toga mogao uklopiti plastike sa xor-a, tako da sam morao kupiti plastike od tog cpi-ja, jos nisam nista smisljao sta bi i kako mogao s njima prepravljati, ali i za to ce bit nekih ideja uskoro, usput ako neko ima neke slike sredjenog cpi-ja popcorna ili generic crackera neka mi ih posalji na pm ili okaci ovdje da uzmem neke ideje, na google nisam mogao nista naci, pa pomagajte...
Evo za kraj price sad nekih slicica od danas, prvo sam ga stavio na noge da vidim kako to na oko figura,pa sam onda cesto malo rastavljao,cistio, itd...

Sinoc stigli minareli blokovi i ostali djelovi, i danas naravno odma u garazu, ima naravno sad dosta posla ali polagano ima vremena...Doslo je u medjuvremenu do nekih izmjena u projektu,zato sto sam greskom kupio ram koji mi ne odgavara (od cpi popcorna,generic crackera),odgovara za masinu i to,ali je prednji stub kraci i nikako nisam zbog toga mogao uklopiti plastike sa xor-a, tako da sam morao kupiti plastike od tog cpi-ja, jos nisam nista smisljao sta bi i kako mogao s njima prepravljati, ali i za to ce bit nekih ideja uskoro, usput ako neko ima neke slike sredjenog cpi-ja popcorna ili generic crackera neka mi ih posalji na pm ili okaci ovdje da uzmem neke ideje, na google nisam mogao nista naci, pa pomagajte...
Evo za kraj price sad nekih slicica od danas, prvo sam ga stavio na noge da vidim kako to na oko figura,pa sam onda cesto malo rastavljao,cistio, itd...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ichko, svaka pohvala za majstorluk, ali nemoj da se navikavas da vozis ni metra bez kacige.
I kad stojim tesko me pratiti...