Sviđaju mi se obe boje,samo se bojim da će doplata za njih (kao i za sve original Triumph doplate) biti paprena. Kad sam ja kupovao mog Trifuna,u ponudi su pored standardnih bile takođe i boje sa tribal-ovima,mnogo dobro kombinacija ali cijena za tu boju je bila 1200 funti,što je jaaaako puno para. Bojim se da će i sa ovim bojama biti ista priča,tj,ova serijska kombinacija sa bjelom linijom je već uvrštena pod special parts. Ima jako puno zanimljivih detalja na ovoj ohlins izvedbi,a šta reći za ohlins(mada serijska showa odlično radi svoj posao) - "šlag na odličnoj torti"!
Triumph Speed Triple Special Edition
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: Triumph Speed Triple Special Edition
Mislim,šta reći? Wulfy kaže kako se tehnički Speed Triple nije menjao za sledeću sezonu,samo kozmetički. Zašto i bi kad je neuhvatljiv za konkurenciju,jel tako Jager?
Sviđaju mi se obe boje,samo se bojim da će doplata za njih (kao i za sve original Triumph doplate) biti paprena. Kad sam ja kupovao mog Trifuna,u ponudi su pored standardnih bile takođe i boje sa tribal-ovima,mnogo dobro kombinacija ali cijena za tu boju je bila 1200 funti,što je jaaaako puno para. Bojim se da će i sa ovim bojama biti ista priča,tj,ova serijska kombinacija sa bjelom linijom je već uvrštena pod special parts. Ima jako puno zanimljivih detalja na ovoj ohlins izvedbi,a šta reći za ohlins(mada serijska showa odlično radi svoj posao) - "šlag na odličnoj torti"!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija