Predlog, Ideja..

Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Re: Predlog, Ideja..

Post by Gasho »

Koliko sam shvatio, neko da 5,5 eura i dobije kacigu od 500 eura, a mi ostali damo 5,5 eura i ne dobijemo nista. Ne igram loto, pa me ni ovo ne privlaci. Ali ako kazete da je to odlicna ideja, onda moze... :mrgreen:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Nacin za izvlacenje dobitnika, tipa rostilj, okupljanje i dr. je malo zeaban za ovo doba godine, mogli bi se drugu koji bi izvlacio dobitnika smrznut prsti - zato sam predlozio ovo izvlacenje vezano za lutriju.. Inace taj tip mi je masu bolji!
Freeman, bas zbog tog paljenja i takvih stvari koje neki junac moze pomislit da napravi, novac bi skupljao prodavac opreme (koga vazda za grlo mozemo vatat :)).
Eto mozemo ovo usput kad budemo organizovali sledece druzenje nedje, npr.. a mozemo u toku ove zime iz toplih domova sve ispratit.
Evo imamo coeka koji se prijavio da bi se cima oko toga, imamo volju.. juriiiis!
Hold your horses, man
Freeride
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Mogli bi ovo da napravimo na nekom sledecem okupljanju. Recimo, da se skupi odredjena suma novca, pa ko dobije, za tu sumu moze da trguje u nekoj od moto radnji.
Ali u svakom slucaju, dobra je ideja.
I kad stojim tesko me pratiti...
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Ne Diretore nas,
ne valja davat pare coeku, popice se u kafanu a parce opreme se uzet nece. Ovako mozemo imat svi koristi, dobitnik novu opremu u krajnjem slucaju je i poklonit nekome ako mu ne treba, znace nas prodavci opreme i mozda davat popuste nlbikerima. Svi doma sto ja volim reci :)
Hold your horses, man
Freeride
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

sLowRider wrote:Ne Diretore nas,
ne valja davat pare coeku, popice se u kafanu a parce opreme se uzet nece. Ovako mozemo imat svi koristi, dobitnik novu opremu u krajnjem slucaju je i poklonit nekome ako mu ne treba, znace nas prodavci opreme i mozda davat popuste nlbikerima. Svi doma sto ja volim reci :)

Ne, ne, ne davati pare, nego recimo, dobije vaucer za trgovanje u odredjenoj radnji ili radnjama, a tamo se dogovorimo da im mi to prebacimo na racun ili tako nekako.
Ne mora biti ovako, ovo je samo opcija :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Beetlejuice
Stoper
Stoper

Post by Beetlejuice »

Dio pravilnika vezan za izvlacenje sa foruma sto ga pomenu Slow
Izvlačenje nagrada održati će se ovisno kada ce se minimalni broj ticketa kupiti ili u subotu 19.12.2009. (tjedan prije Božića) ili u subotu 09.01.2010. Party ili fešta izvlačenja održat će se u konobi ili restoranu ovisno o broju ljudi u Novalji na otoku Pagu. Imena sudionika biti će na listićima jednake veličine (oni koji su uzeli više ticketa imati će naravno više listića sa svojim imenima) u bubnju. Sve će snimati Sxxxa Jxxxxć (profi snimka i montaža), a nadgledat mogu svi sudionici tombole jer su naravno svi pozvani na feštu prilikom izvlačenja tombole. Detaljnije o tome kao i o smještaju u Novalji par dana prije samog izvlačenja. Tko će izvlačiti nagradu, to za sada neka bude iznenadjenje, uglavnom, mora se raditi o neutralnoj osobi koja ne sudjeluje u tomboli.
Dobra stvar je sto je sam forum organizovan tako da se na njega moglo prijaviti samo pod svojim imenom i prezimenom. Dodushe nije trazena skenirana licna karta i slicno al je neki postojeci član morao garantovati za novopridoshlog ( da je upravo on taj za koga se izdaje ). Svako je stavio na avatar svoju fotografiju kao za licnu kartu (bez grimasa itd)...

Znajući to ljudi su mnogo opustenije kad su u pitanju te tombole koje se organizuju. A i vremenom se upoznaju tako da se lako sazana ko je ko i od kojija je i za koga je glasao itd... Tako da to ne mora biti prodavac nego bilo ko...

Prednost im je sto imaju 740 aktivnih clanova i samim tim vise zainteresovanih za tombolu, tako da "tiketi" tj. prijave za tobolu ne budu skupi ili da se mogu ponuditi vrijednije stvari... u vrijednosti par iljaaaaaaadaaaaaaaa
Pare se salju - uplacuju na racun organizatora - ponudjaca- prodavaca

Postoje 2 isprobane varijane izvlacenja , prvu je pomenuo Slow a drugu je predlozio ice tj da izvlacenje bude na livadi nekoj uz roshtilj dje su svi pozvani (kao komisija), ili nedje kod nekoga doma ili u Kuče ( vele mi da je tamo lepo). Prideeeee sve snima kameraaaa ciji objektiv ne skida "pogleda " sa ceduljica sa imenima uplatitelja i one staklene posude za ribice (prazne) u kojoj su te ceduljice. Nema rezova videomotaze i sl. Snimak se zakachi na ...tubeee i sl i etoga...

Ne znam jeli ovo izvodljivo odje al vrEdi probati

Ovo sam se nacerao napisati e mi zapade oni VARADERo sto ga arnaut ,cini mi se d aje on , prodaje dzabalesku aaaaa ja bi ga uzeo odmah kad bi ga dobijo na tombolli :)

Sve ve pozdravljam i idem staviti ove prste u led

sad se sjetih da pogledam kolko clanova ima odje i sjetih se da sam bijo stoti i da me niko nije nikad kontaktirao za onu majicu sto je ni kriv ni duzan osvojih
elem varadero 3300/100ljudi=33 eurica hmmm da li je izvodljivo :)
Post Reply