pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Locked
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: pitanje:)))

Post by sLowRider »

Mozda ne bi bilo lose da se organizujemo da par nas posjeti te ljude, da se vidi sto im je potrebno pa da onda napravimo spisak i ostale stvari.
Hold your horses, man
Freeride
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

sLowRider wrote:Mozda ne bi bilo lose da se organizujemo da par nas posjeti te ljude, da se vidi sto im je potrebno pa da onda napravimo spisak i ostale stvari.
Tako je imenjace ,---- da podje "izvidnica" , pita ih sta je neophodno , pita za konfekcijske brojeve , pa da krecemo polako skupljati robicu , igracke i pare za namirnice.
Predlog , dobro bi bilo da se uplati na racun NLB-a koliko ko moze , ili da se odredi neka cifra , pa ce neko iz predsjednistva sav iznos podici i potrgovati to sto treba....naravno uz pomoc svih nas...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Predlog je odlican i sto se mene tice, ja sam IN!
Nisam stigao jos da popricam sa Ivanom i Blazom oko toga, ali siguran sam da se i oni slazu, pa su i No Limit Bikers kao organizacija 99% ukljuceni u akciju.

E sad, malo prakticnih stvari i matematike. Nas 30tak je bilo na davanju krvi, a u ovom kratkom vremenu neka se skupi nas 50 i svi damo po 10e, to je 500e. To je bolje nego nista, ali to je malo. To je 12-13 metara drva ili vise nego prosjecna hrana za jedan mjesec, za tu familiju.
Moj predlog je da NoLimitBikers kao organizacija potrazi sponzorstva od firmi jer je to nacin da se nesto konkretnije i korisnije ucini.
Dakle, svako bi mogao da standardni obrazac sa logoom, potpisom i pečatom NLB-a odnese bar u svoju firmu ili jos neku za koji misli da bi podrzala nasu akciju. To je mnogo bolji nacin za skupljanje para i donacija u garderobi, stvarima i sl.

Sta mislite?
I kad stojim tesko me pratiti...
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Post by winniemae »

dobra ideja direktore, ja doduse nemam firmu gdje bih to odnio ali sam siguran da mnogi imaju.
kod ovakvih stvari, uvijek racunajte i na mene.

e sad, radi vec velike popularnosti temu prenosim u Akcije
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
pjoko
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: suzuki burgman an 400

Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Post by pjoko »

Samo me kontaktirajte gdje,kada i sta da donesem,svako moze po nesto dati....
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

pa nemora parom samo...imamo svi nesto garderobe, obuce itd...koje mozemo odvojiti i pokloniti.
A pare neka im budu za najnuznije.
A drva...ajmo ponijeti dvije tri motorke i sjekire i ima da im za dan sredimo samo drva za cijelu zimu.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

MISLIM DA JE GUGIJEV PREDLOG VISE NEGO DOBAR....ja sam za.treba svi da damo kako mozemo,bilo to parom ili nekom robicom za djecu.ma savaki prilog i predlog je ok.....ja sam za,definitivno za takve stvari gdje se zna kome ide nas prilog.svaka cast na vasim idejama. :clap:
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Sto se tice drva glupo je na to trosit pare, bolje na nesto korisnije. Ja imam sume kolko ocete, pa kao sto neko rece ko zna rukovat motorkom neka dodje nabracemo za nih neka imaju za cjelu zimu. Utovarimo u kamion i povezemo im. A pare neka im ostanu za hranu i druge potrepstine.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Post by nanica »

racunajte na mene... potpuno se slazem sa idejom
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Uhvatih kraj priloga, danas su opet bili na TV Vijesti, uhvatio sam da im je prezime Jovanović, mjesto Udjerica, valjda će na sajtu RTV Vijesti biti snimak današnjih ,,vijesti u pola sedam''
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Locked