pomoc oko izbora
-
pjoko
- Biker wannabe

- Vozim: suzuki burgman an 400
Re: pomoc oko izbora
Juce sam probao R1 i veoma mi je tesko da se naviknem poslije automatika na brzinca kojeg nisam vozio 10 godina,katastrofa
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Haha..
KOda nakon 10 godina bacanja drkice odes u krevet sa Miss Crne gore.. Jebi ga sinko, ne ide to tek tako

KOda nakon 10 godina bacanja drkice odes u krevet sa Miss Crne gore.. Jebi ga sinko, ne ide to tek tako
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
-
pjoko
- Biker wannabe

ha ha tu si u pravu,s a njom bih znao sta bi
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Teorija i praksa znaju da budu poprilicno drugacije, siguran sam da prije nego si sjeo na R1 ( i dje bas R1 poslije skutera) isto tako misliopjoko wrote:ha ha tu si u pravu,s a njom bih znao sta bi
Drugo, sto Direktor kaze, ja sam gledao TDM Laki-a 086 i FENOMENALAN je, motor je odlicno ocuvan i ima ABS a koliko se sjecam dosta je bio povoljniji od novog. To bi bila jako dobra trgovina, pa resto ostavis za opremu i setnje
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Jos nisam cuo da je neko zaboravio plivat .... E automatik ti dodje kao plivanje sa slaufom....
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
To ti je inace vrlo povozan, njezan, i nadasve vrlo rijedak motor, pravi izbor za pocetnikapjoko wrote:Juce sam probao R1 i veoma mi je tesko da se naviknem poslije automatika na brzinca kojeg nisam vozio 10 godina,katastrofa
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
moj predlog, koji garantovano resava tvoje muke......ja bi dodao jos 1500 eurica ili uzeo proslogodisnju

motor iz transalpa, pouzdan, a mjenjac automatski...nije kralj brzina, ali svakako unikatan, povozan i udoban motor
PS
e da u pitanju je HONDA DN01
PS PS
ima u tivtu jedna crna, mogao bi je tamo smeknuti popricati sa gazdom itd itd

motor iz transalpa, pouzdan, a mjenjac automatski...nije kralj brzina, ali svakako unikatan, povozan i udoban motor
PS
e da u pitanju je HONDA DN01
PS PS
ima u tivtu jedna crna, mogao bi je tamo smeknuti popricati sa gazdom itd itd
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
-
pjoko
- Biker wannabe

e ovo je stvarno dobar skuter
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
ljudi ovo je motorrrrrrrrrrrr
Molim druga Rokija, posto zivi u Njemackoj, da prevede sledeci tekst sa oficijelnog hondinog site-a. Znam njemacki ali zelim 100% potvrdu.
Die Zukunft beginnt
Der revolutionäre Streetcruiser DN-01 verbindet Motorrad-Power mit Cruiser-Lässigkeit und Roller-Bedienkomfort. Nicht nur das extravagante Design ist außergewöhnlich. Die lang gestreckte Maschine, die von einem 680 cm³ V-Zweizylinder-Motor angetrieben wird, ist mit einem "Human Friendly Transmission" umschriebenen, extrem fortschrittlichen Vollautomatik-Getriebe ausgestattet, das nicht nur motorradtypisch fulminante Beschleunigung ermöglicht, sondern sich zusätzlich manuell auf Knopfdruck schalten lässt. Ein Combined ABS-Bremssystem gehört ebenfalls zur Serienausstattung der DN-01, mit der Honda den Begriff „Fahrspaß“ neu definieren will.
Molim druga Rokija, posto zivi u Njemackoj, da prevede sledeci tekst sa oficijelnog hondinog site-a. Znam njemacki ali zelim 100% potvrdu.
Die Zukunft beginnt
Der revolutionäre Streetcruiser DN-01 verbindet Motorrad-Power mit Cruiser-Lässigkeit und Roller-Bedienkomfort. Nicht nur das extravagante Design ist außergewöhnlich. Die lang gestreckte Maschine, die von einem 680 cm³ V-Zweizylinder-Motor angetrieben wird, ist mit einem "Human Friendly Transmission" umschriebenen, extrem fortschrittlichen Vollautomatik-Getriebe ausgestattet, das nicht nur motorradtypisch fulminante Beschleunigung ermöglicht, sondern sich zusätzlich manuell auf Knopfdruck schalten lässt. Ein Combined ABS-Bremssystem gehört ebenfalls zur Serienausstattung der DN-01, mit der Honda den Begriff „Fahrspaß“ neu definieren will.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987