BMW-R1200GS Adventure (polovni) BMW-F800GS Hornet CB600F -honda CBF 600 S Honda-Transalp Kawasaki Versys 2010 Yamaha XJ6, XJ6 Diversion
Kawasaki-ER 6N/F
...da ne govorim o suzukijevom banditu, velikom i malom pa u novijim verzijama i sa kompletnim oklopima, stromu, pa i mojoj yamahi xjr 1300 itd, itd.
uglavnom, za te pare imaš veliki, veliki izbor motora ali ako baš ne znaš šta bi onda fino nađi jednog sređenog starog, ali pouzdanog do boli kawasaki z serija pa si rješio sve brige
preporucan nekog sa prve dvije slike.....
i dosta vremena si miran, ja sam svoj motor prodao (sa predjenih 6000 da bi uzeo onog prvog - doduse ne ADV ali r1200gs)
nadam se da sam pomogao...
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
kako ne bi kolega.pa putovali su i sa slabijim motorima sa manjom kubikazom i konjazom...a tvoj burgman ima je sasvim dovoljno.tako da odredi destinaciju i udri
E mene sad zanima jedna stvar, sta ocekujes od motora u odnosu na burgman? Jer taj skuter je savrsen za putovanja po asfaltnim putevima, to je fotelja koja ide super, ni jedan motor ti ne moze pruzit takvu udobnost kao taj burgman sad vjerovatno mislis da ovo sto ja pricam nema smisla i zasto svi ne voze onda burgman! To je zato sto vecina nas ne koristi motore kao prevozno sredstvo vec to je hobi i samo motor koji pruza najvise uzbudjenja je onaj pravi. To su motori sa kojima mozes doc do nekih granica.... a burgman jedino to nemoze.....
bojim se da ce te motor razocarat ako si vec navikao na skuter......
Moje je misljenj, a vecina se nece slozit samnom: nabolje vozilo za putovanje je automobil. Ako hoces putovat idi kolima a ako hoces uzivat u voznji motora onda kupi nesto divlje apsolutnu suprotnost nesto sto je tvoja podsvjet uzmi motor koji ,cupa, vuce, koji se savija u krivine, koji bukvalno jede asvalt.... Kad covjek u zivotu stvori sigurnost onda mu definitivno treba nesto nesigurno radi ravnoteze..........