pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Locked
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Post by Slowhand »

nevjerovatna situacija,

Izvinjavam se na kasnom uključivanju, nisam u CG, sjutra sam nazad i srediću sa pg ekipom moj doprinos. Socijalnom radniku je definitivno mjesto kod te djece, ali ako ga prilog tv Vijesti nije pokrenuo, čisto sumnjam da će imati neku svrhu da ga mi vodimo sa nama. Gledaću i da skupim nešto robe pa ću dati, mogu nabaviti džip ako je nešto potrebno voziti gore.

Pozdrav
A gdje ide ovaj put.......
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Aha ljudi,
ja izlazim iz akcije - ne zelim da sudjelujem u sudjenju ljudima bez odbrane. Socijalni radnici pizde materine, sudije, administracije, pozivanje istih - ja u tom filmu ne igram. Ko ima pravo da dijete odvede od roditelja, jedinog pravog prijatelja u zivotu, ko ima pravo da mu oduzme djetinjstvo.. Je li vaznije u zivotu imat pare, imat lijepu odjecu, kola ili imat toplinu doma ma kakav on bio.. Svaka cast al me ne tu nema. Pozdrav.
Hold your horses, man
Freeride
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ja ne znam čemu komplikacije ođe... javili su se ljudi koji će skupit pare po gradovima, imamo ljude koji su već bili gore i rekli što im najviše terba. puštite socijalne radnike da rade njihov posao a mi ćemo naš - da pomognemo ljudima i toj đeci nesrećnoj koliko možemo dajući im nešto robe, obuće, brašna i koju dasku kao krov nad glavom da ne kisnu ako ništa drugo.
Gorane, sjutra ti se javljam da ti dam moj doprinos, a mi bi mogli stavit neki datum kao rok do kad se prikuplja novac i kad se kreće u akciju
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Post by Goran69 »

+1 ICE

ne vidim ni ja sad razloga za nekom velikom pricom...rekli smo sto cemo da uradimo....i eto....
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Koliko se moze primjetiti , odziv na ovu akciju je ok , mada isto tako treba vise vremena , da bi se vise ljudi ukljucilo i vise sredstava sakupilo....
S obzirom da vecina aktivnih forumasa moze samo nedeljom da "uteče" , ja predlazem "onu tamo neđelju" - 13 decembar (a i vrijeme će valjda biti na nasoj strani http://www.accuweather.com/world-foreca ... A&metric=1" onclick="window.open(this.href);return false;) .... Ako nije kasno , mada neznam zasto bi bilo kasno :roll: ...moze i ranije ali se plasim da necemo dovoljno novca sakupiti , a ni vrijeme nije bas najbolje.....Ajmo ekipo , predlažite.... :think:
Last edited by Gugi on 30 Nov 2009 16:29, edited 2 times in total.
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

Gugi wrote:Koliko se moze primjetiti , odziv na ovu akciju je ok , mada isto tako treba vise vremena , da bi se vise ljudi ukljucilo i vise sredstava sakupilo....
S obzirom da vecina aktivnih forumasa moze samo nedeljom da "uteče" , ja predlazem "onu tamo neđelju" - 13 decembar (a i vrijeme će valjda biti na nasoj strani http://www.accuweather.com/world-foreca ... A&metric=1" onclick="window.open(this.href);return false;) .... Ako nije kasno , mada neznam zasto bi bilo kasno :roll: ...moze i ranije ali se plasim da necemo dovoljno novca sakupiti , a ni vrijeme nije bas najbolje.....Ajmo ekipo , predlažite.... :think:

To je sasvim OK :clap:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

wrong rider wrote:
Gugi wrote:Koliko se moze primjetiti , odziv na ovu akciju je ok , mada isto tako treba vise vremena , da bi se vise ljudi ukljucilo i vise sredstava sakupilo....

To je sasvim OK :clap:
I ja se slazem!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Pitanje: kakav je put do tamo, odnosno mogu li mojim kombijem do tamo? Goran69 ili Tatto odgovoriteeeee ...

Tu smo da pomognemo djeci, već smo skupili nešto odeće, obuće, čebadi, igračke, i to je ono zašto se ova akcija radi, radi djece, i u tom konekstu sam pomenuo socijalnog radnika kao neko ,,nagalas razmišljanje'', jer djeca nisu ništa kriva, uostalom, sve ovo je na dobrovoljnoj bazi.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Post by Goran69 »

Moze kolima

mada ima manji dio jedno 50ak metara koji cemo morati da sekamo
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

ljudi, moze li da se otvori novi topic sa konkretnim informacijam:sta;koliko;dje;kome i sve potrebne informacije..jer je na ovom topicu sve preopsirno i ne mogu da pohvatram..a mislim da ima i drugih kao ja..tako predlazem da se otvori nova tema sa konkretnim informacijama kako bi dali svoje priloge ili sta vec...
Locked