može stari, ja se slaguvamGugi wrote:Koliko se moze primjetiti , odziv na ovu akciju je ok , mada isto tako treba vise vremena , da bi se vise ljudi ukljucilo i vise sredstava sakupilo....
S obzirom da vecina aktivnih forumasa moze samo nedeljom da "uteče" , ja predlazem "onu tamo neđelju" - 13 decembar (a i vrijeme će valjda biti na nasoj strani http://www.accuweather.com/world-foreca ... A&metric=1" onclick="window.open(this.href);return false;) .... Ako nije kasno , mada neznam zasto bi bilo kasno...moze i ranije ali se plasim da necemo dovoljno novca sakupiti , a ni vrijeme nije bas najbolje.....Ajmo ekipo , predlažite....
pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Nama ne odgovara nikako 13 decembar posto 12 idemo na sastanak (mas-a) u Velikoj Plani.
Predlazem da se ove nedelje 6 decembra organizuje akcija mislim da ima vremena tokom
sedmice da se prikupe sredstva.
Predlazem da se ove nedelje 6 decembra organizuje akcija mislim da ima vremena tokom
sedmice da se prikupe sredstva.
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Bolje ove nedjelje..12 i 13 - dani vina i ukljeve - Virpazar..Inace pozivam sve da se ukljuce u akciju pomoci ovoj familiji..ja uz novac prilazem i bocu rakije za brka (domacina) nekako imam osjecaj da ce se obradovat..
Putovati je dva put zivjeti...
- Gugi
- Silovatelj krivina

Ponei je ti ponei , pa ćemo se propet na naaaaku glavicu , i svući je , amaaaaan , a brku ćemo ponijeti malo mandolina i nerandi da popravi imunitet , e ga je sjebao sa onim dvolitarkama Nišićkog...

- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
sLowRider wrote:Aha ljudi,
ja izlazim iz akcije - ne zelim da sudjelujem u sudjenju ljudima bez odbrane. Socijalni radnici pizde materine, sudije, administracije, pozivanje istih - ja u tom filmu ne igram. Ko ima pravo da dijete odvede od roditelja, jedinog pravog prijatelja u zivotu, ko ima pravo da mu oduzme djetinjstvo.. Je li vaznije u zivotu imat pare, imat lijepu odjecu, kola ili imat toplinu doma ma kakav on bio.. Svaka cast al me ne tu nema. Pozdrav.
Nekako mi je promakao ovaj post.
Da ne filozofiram puno, istoga sam misljenja. Ukoliko postoje nekakve namjere mimo toga da se tamo odnese nesto, sto cemo kupiti od skupljenih para, kao i nekakve boce rakije za domacina, ni mene ne racunajte ni u ovu akciju, ni u sledece akcije.
NEBOJSA, SVAKA TI CAST!
I kad stojim tesko me pratiti...
- Gugi
- Silovatelj krivina

Jes' , mozda ga neko prosvercuje .... 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Tatto, Gorane... bili ste gore, viđeli sve. Crveni krst je rekao da se NE skuplja roba jer nemaju pojma đe će s njom više, tako da bi dobro bilo da kažete na što da se fokusiramo.
Do juče je bila jedna uplata na ŽR i nadam se da je počelo skupljanje para po gradova?
Do juče je bila jedna uplata na ŽR i nadam se da je počelo skupljanje para po gradova?
- Gugi
- Silovatelj krivina

Tacno Ice,.... koliko cujemo i na drugim mjestima je finansijski odziv slab , a i udaljavamo se od teme ,..... recite ljudi sto im je presha...da onda ne sekamo robice , no da se uzme hrana , eventualno malo igracaka i mozda skolskog pribora/.... da li taj krov da im se sanira ili kakvi lezajevi za djecu da se uzmu ,..... ljekovi i naravno dosta hrane koja moze da stoji....
-
pjoko
- Biker wannabe

- Vozim: suzuki burgman an 400
Ljudi ajde da ubrzamo ovu akciju prodje vec 10 dana,po meni neka se kaze koji je rok za skupljanje para,sta se treba donijeti uz pare ko sta moze i da se podje do njih....
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Potpuno se slazem sa obojicom samo sto cu ja u ovoj akciji ucestvovat kako se god odradi.......... a za sledece, dje se god kakav cinovnik pominje, onda bez meneSpace Director wrote:sLowRider wrote:Aha ljudi,
ja izlazim iz akcije - ne zelim da sudjelujem u sudjenju ljudima bez odbrane. Socijalni radnici pizde materine, sudije, administracije, pozivanje istih - ja u tom filmu ne igram. Ko ima pravo da dijete odvede od roditelja, jedinog pravog prijatelja u zivotu, ko ima pravo da mu oduzme djetinjstvo.. Je li vaznije u zivotu imat pare, imat lijepu odjecu, kola ili imat toplinu doma ma kakav on bio.. Svaka cast al me ne tu nema. Pozdrav.
Nekako mi je promakao ovaj post.
Da ne filozofiram puno, istoga sam misljenja. Ukoliko postoje nekakve namjere mimo toga da se tamo odnese nesto, sto cemo kupiti od skupljenih para, kao i nekakve boce rakije za domacina, ni mene ne racunajte ni u ovu akciju, ni u sledece akcije.
NEBOJSA, SVAKA TI CAST!
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima