Popravka Afrike Twin
-
TNT
- Biker wannabe

Popravka Afrike Twin
Ako ima neko da mi preporuci dobrog "mestra" za Afriku Twin, nemam nikakvih problema (bar mislim), osim sto mi pusta ulje na djelu gdje izlazi poluga za kvacilo i na drugoj strani mjenjaca na cepu ispod kojeg se kad se digne gleda i stima polozaj klipa, ali posto sam je uzeo tek prije 3-4 mjeseca htio bih da mi neko ko se bas razumije u nju da mi da tacnu ocjenu stanja te da uradim sve sitnice koje nestimaju jer namjeravam je vozit jos dosta godina.
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Popravka Afrike Twin
Pitaj Kopljaša, on je njegovu rastavio pa vjerovatno zna ....... a mozda mu i preteče što od djelova

Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Kontaktiraj sasa086
mislim da ti on moze pomoci sa tim, doista ne vozi Afriku, ali zato popravlja motore i siguran sam da ti moze pomoci
mislim da ti on moze pomoci sa tim, doista ne vozi Afriku, ali zato popravlja motore i siguran sam da ti moze pomoci
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Ne popravlja im samo mašinu, već im i narav preuređuje ako trebadjodja wrote:Kontaktiraj sasa086
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Istina, Sasa086 je pravi covek za to...
Moje misljenje je:
1. Ispod cepa za stelovanje (timing inspection cap) postoji O-ring (gumeni prsten - dihtung) koji bi trebalo pregledati
2. Sto se tice ulja koje se javlja na mestu gde se sajla kvavcila vezuje za polugu (na poklopcu kvacila), deo se zove "oil seal"ili dihtung
Kompletna informacija ako narucujes je sledeca:
Part number: 91204-KK0-003
Name: OIL SEAL 12x8x5 (ARAI)
To bi trebalo da resi problem... Pod uslovom da sam dobro razumeo gde ti curi ulje i naravno da vozis RD07.. AKo je neki raniji model, mozda je malo drugacije, to bih morao da proverim:D
Moje misljenje je:
1. Ispod cepa za stelovanje (timing inspection cap) postoji O-ring (gumeni prsten - dihtung) koji bi trebalo pregledati
2. Sto se tice ulja koje se javlja na mestu gde se sajla kvavcila vezuje za polugu (na poklopcu kvacila), deo se zove "oil seal"ili dihtung
Part number: 91204-KK0-003
Name: OIL SEAL 12x8x5 (ARAI)
To bi trebalo da resi problem... Pod uslovom da sam dobro razumeo gde ti curi ulje i naravno da vozis RD07.. AKo je neki raniji model, mozda je malo drugacije, to bih morao da proverim:D
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Slab si ti Afrikanc Kopljasu.. 
Njegova Africa je 650, dakle, nije RD07
@TNT, pogledaj PM.
Njegova Africa je 650, dakle, nije RD07
@TNT, pogledaj PM.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Slab si ti Afrikanac Space tj ti si poznat kao Afriko mrzac
... Nazalost ne pogledah da koji motor covek vozi... A u svakom slucaju i na 650 je stvar ista samo sto bi se onda morao proveriti part number za njegov model.
Mnogo toga ima da se kupi na http://www.wemoto.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnogo toga ima da se kupi na http://www.wemoto.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Samo RD03 modela...kopljas wrote:Slab si ti Afrikanac Space tj ti si poznat kao Afriko mrzac... Nazalost ne pogledah da koji motor covek vozi... A u svakom slucaju i na 650 je stvar ista samo sto bi se onda morao proveriti part number za njegov model.
RD07 mi nista nije manje milija od GSR-a, cak....hm...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Ne mogu da vjerujem da ja ovo čitamSpace Director wrote: Samo RD03 modela...
Plačem ali suza nema
ps. Vlado molim te da ovu izjavu uzmeš napismeno dok ne dođem u Titograd, da ne bude poslije"bio mi rođendan pa sam malo popio"
Dusan Radovic:
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Samo RD03 modela...Space Director wrote:kopljas wrote:Slab si ti Afrikanac Space tj ti si poznat kao Afriko mrzac... Nazalost ne pogledah da koji motor covek vozi... A u svakom slucaju i na 650 je stvar ista samo sto bi se onda morao proveriti part number za njegov model.
da nisu ovo opet kakve finte sa Zabjela ( ili si se stavio u pamet jutros Crnogorce )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann