bokibd wrote:Fino fino, i ja sam se vozio danas onako bez cilja.Sreo sam vas na povratku kuci. U lastvi grbaljskoj. Ako se sjecas ja sam onaj sto vas je zvao na kafu, ali Gasho rece da zurite kuci.
Znam Boki, zahvaljujem jos jednom...
Imali smo obaveza, pa zato ne stadosmo. Sve smo ovo odvozali od 11 do 2 i nesto. Nije mnogo kilometara, ali uslovi na putevima su nas natjerali da vrlo malo odmaramo.
U svakom slucaju, odlican dan. Malo prohladno, ali sa dobrom opremom, nema problema. Isli smo i po nekom ledu nekih desetak metara, da bi na kraju dosli i do mora. Bura je strugala dobro, ali sve to ide u rok sluzbe...
Nasli smo se nadomak Vira, pa odatle krenuli preko brda prema Petrovcu. Skrenuli smo u Brcele, pa zatim lijevo preko Utrga. Da smo skrenuli desno, izasli bi preko Radomira na Rijeku Crnojevica. U Utrg sam se slikao pored biste Tempa Vukmanovica, a onda smo nastavili do skretanja na Obzovicu. Na 0,5 stepeni preko Brajica izadjosmo na morsku stranu, pa nam je povecanje na 4 stepena bilo kao da su nas bacili u kakvu furunu. Garden, kafa, pa preko Radovica na Lusticu. Pored plaze Oblatno, kroz maslinjake na Miriste i Zanjice, pa preko Bjelila ponovo na prilaz Radovicima i onda nazad do Budve...
Evo malo i mojih slika, ali malo...
Po principu uradi sam. Ako ti se gleda, obrni je...