Poginuo motorista.
-
Bev250
- Stoper

- Vozim: Beverly 250
Poginuo motorista.
Cuh da je sinoc nastradao vozac motora u centru Podgorice.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Poginuo motorista.
Nezvanična informacija glasi da je poginuo Luka Radunović, vozio je Kawasaki zxr11
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
nažalost zvanična je informacija. Poginuo je oko 3 sata poslije ponoci...
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Na žalost.
Koliko sam informisan, u Balšića ulici se to desilo. Nije bilo drugih učesnika u udesu, izgleda da je prebrzo vozio...
Koliko sam informisan, u Balšića ulici se to desilo. Nije bilo drugih učesnika u udesu, izgleda da je prebrzo vozio...
-
areout
- Grijač guma

Nek pociva u miru, ne mogu da vjerujem da je onamo mogao neko da pogine...
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
neka pociva u miru...
Last edited by Luchka on 17 Jan 2010 19:29, edited 1 time in total.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Kobna vožnja motociklom
U CENTRU PODGORICE POGINUO LUKA RADUNOVIĆ
Podgorica – Podgoričanin Luka M. Radunović (37) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila oko 2.30 časova ujutro u Balšića ulici u centru Podgorice. Kako je “Vijestima” saopšteno iz Dežurnog operativnog centra, Radunović je bio sam na motociklu i na mjestu udesa je podlegao povredama. Udes se dogodio u blizini kafe-bara “697”. Radunović se kretao motociklom Balšića ulicom, prema Bulevaru Ivana Crnojevića. Najvjerovatnije je izgubio kontrolu nad motociklom, skrenuo i udario u rashladnu vitrinu ispred prodavnice, koja se nalazi u blizini lokala “697”.
Uviđaj je obavila ekipa za uviđaje Područne jedinice Podgorica, istražni sudija Osnovnog suda Branka Zeković i osnovni državni tužilac Zorica Lučić.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U CENTRU PODGORICE NASTRADAO LUKA RADUNOVIĆ (37)
Poginuo motociklista
Podgoričanin Luka Radunović (37) poginuo je u noći između petka i subote u centru Podgorice. Do nesreće je došlo kada je Radunović u Balšićevoj ulici, u blizini lokala "697" izgubio kontrolu nad motorom, sletio sa kolovoza i udario u rashladnu vitrinu prodavnice.
Iz policije je saopšteno da je Radunović povredama podlegao na licu mjesta. Uviđaj je obavila ekipa podgoričke policije.
- Nesreća se dogodila oko dva časa poslije ponoći, a Radunović je bio sam na motoru, imao je kacigu na glavi, ali je u jednom momentu izgubio kontrolu, što je bilo kobno po njega. Najvjerovatnije je udario u neki predmet koji se nalazio pored puta, ali je istraga o tom događaju još uvijek u toku i više podataka ne možemo saopštiti - rečeno je u policiji.
Tokom prošle godine u Podgorici su poginula dva lica koja su upravljala motorima.
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U CENTRU PODGORICE POGINUO LUKA RADUNOVIĆ
Podgorica – Podgoričanin Luka M. Radunović (37) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila oko 2.30 časova ujutro u Balšića ulici u centru Podgorice. Kako je “Vijestima” saopšteno iz Dežurnog operativnog centra, Radunović je bio sam na motociklu i na mjestu udesa je podlegao povredama. Udes se dogodio u blizini kafe-bara “697”. Radunović se kretao motociklom Balšića ulicom, prema Bulevaru Ivana Crnojevića. Najvjerovatnije je izgubio kontrolu nad motociklom, skrenuo i udario u rashladnu vitrinu ispred prodavnice, koja se nalazi u blizini lokala “697”.
Uviđaj je obavila ekipa za uviđaje Područne jedinice Podgorica, istražni sudija Osnovnog suda Branka Zeković i osnovni državni tužilac Zorica Lučić.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U CENTRU PODGORICE NASTRADAO LUKA RADUNOVIĆ (37)
Poginuo motociklista
Podgoričanin Luka Radunović (37) poginuo je u noći između petka i subote u centru Podgorice. Do nesreće je došlo kada je Radunović u Balšićevoj ulici, u blizini lokala "697" izgubio kontrolu nad motorom, sletio sa kolovoza i udario u rashladnu vitrinu prodavnice.
Iz policije je saopšteno da je Radunović povredama podlegao na licu mjesta. Uviđaj je obavila ekipa podgoričke policije.
- Nesreća se dogodila oko dva časa poslije ponoći, a Radunović je bio sam na motoru, imao je kacigu na glavi, ali je u jednom momentu izgubio kontrolu, što je bilo kobno po njega. Najvjerovatnije je udario u neki predmet koji se nalazio pored puta, ali je istraga o tom događaju još uvijek u toku i više podataka ne možemo saopštiti - rečeno je u policiji.
Tokom prošle godine u Podgorici su poginula dva lica koja su upravljala motorima.
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
Nek pociva u miru
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987