TRIUMPH

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Re: TRIUMPH

Post by Du-Monster »

Vite na deklima su od titana ili?

Vidim da se sjaje pa pitam...

Iako bi osobno da je sve dark.. Unatoc tome, odlicno izgleda, nema sto. Imas ukusa, definitivno ;) :clap:
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Image

Evo jedne...nije oficijelna, ali se vidi da su jos ofarbani aluminijumski nosaci prednjih migavaca. Hvali jos nosac kupolice, jer sam uzasno lijen da odem do Galiota i pokupim je i time zaokruzim proces sklapanja.
Hvale jos neke sitnice, ali u sustini motor je spreman za voznju.
Promijenje su zadnje kocnice, ulje, filter ulja, stavljen KN filtrer vazduha, dotegnut lanac, napravljen nov jaci nosac kofera za putovanje itd itd....
Ono sto je meni najbitnije je da sam stvarno jako jako zadovoljan bio dok sam se u subotu vozao sa njim po primorju. Cisto sam zelio da osjetim malo novi volan, da vidim kako su kocnice nalegle poslije montaze tockova itd itd.....

PS.
vjerujte mi mnogo bolje izgleda Live, a i cep mu je legao opasno :lol: :lol:

Vlaho, razmisljao sam i ja o crnim, odnosno zlatnim sarafima, ali.....neka odstoji jednu sezonu...pa da ako sazri neka ideja.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Ohoho, druze moj :) Svaka cast, jesi odustao od linija na felne, mislim na one elipsaste na krakovima? Takodje vidim da linije na zadnjem repu i slova su odradjeni drugacije sto mi se svidja. Svidja mi se vise muffler guard u odnosu na idejnu varijantu, cini mi se da su linije tanje. Nego sto me najvise interesuje, koja je razlika u originalnom i novom volanu, i koji rece da si volan uzeo? Super izgleda motor, ali kao i sto sam rece, mora da se to uzivo ne vidi.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Na ovoj slici se ne vide, ali imaju linije i na kraacima, ali su vrlo neupadljive. Obruci su iscrtani sa obije strane felni.
A nick ba repu je ipak bio pitanje fonta koji cu izabrati (koliko ljudti , toliko fontova :D )
Volan je rizomin (sa debljom sredinom i tanjim krajevima, 29mm-22mm) i takodje rizominim podizacima volana. U odnosu na fabricki koji sam do sada imao dosta je otvoreniji i visociji. Otvoreniji je za oko 8 cm, a visociji za oko 2 cm. Makar mi se cini da sam tako sa Galiotima mjerio. Zanimljivo je da je fabricki volan bio zatvoreniji i u odnosu a fabricki model 2007 kao sto je Galiotov, za par cm.
Polozaj je devinitivno za nijansu agresivniji, ali sa vecim osjecajem kontrole,tj...potreban je manji pokret da se motor dovede u zeljeni nagib, ali makar ovo malko sto sam vozio ne zamara. Pravi test na umor bi bio recimo nekih 200 km x 5 dana. Ovako je to manje vise isto.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Evo par od danas....jesu slikane telefonom , ali mislim da se vidi da su majstori moju ideju odradili kako treba i bas sam happy :D :D

Image

Image

Image

PS

Cijela prica je najzad stala u prvi post :P
Last edited by jagerbd on 14 Mar 2010 22:42, edited 1 time in total.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

To smo cekali da vidimo :dance: 2e za sliku pored motora, 5 na motor, 15 na motor sa potpisom vlasnika :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

ono.....svidja se narodu, ali....od para se danas niko ne odvaja :lol: :lol: :lol:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Da sam ja radio, Jing-Jang znak bih stavio umjesto engleske zastave na poklopac rezervoara, a vizir bi ostao crn. Ali i ovako nije lose ;)
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ovo je najljepši CRNI Speed Triple u Crnoj Gori! :D

Jedva čekam da ga vidim uživo,na fotkama mi dobro izgleda a nadam se i da će ga vlasnik do tad i oprati ;) :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »