moto oprema-djenka herceg novi

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
BMW E36 POWER
Stoper
Stoper

Re: moto oprema-djenka herceg novi

Post by BMW E36 POWER »

znam da dvokratno radi...nabavit cu br.
OgArD
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki DL650 V-Strom

Post by OgArD »

Ok pa ako ne smije ovamo posalji mi na pm.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ma,smije se ljudi.djenka-aco-067470571-068775405.zovi na ovaj prvi,ovaj drugi ti je solucija da dobijes njegovog partnera,ali aco rijetko gasi mobilni.pozdrav i opusteno ljudi.ovo je bajkerski forum,moze sve......narocito u vezi motora. :mrgreen:
semafor
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda XL 1000 V Varadero

Post by semafor »

radno vrijeme je od 9 do 1,i od 5 do 8 popdne ali kad god dođes vlasnik je blizu i otvoriće ti.
tel 067 470 571
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

LION wrote:ma,smije se ljudi.djenka-aco-067470571-068775405.zovi na ovaj prvi,ovaj drugi ti je solucija da dobijes njegovog partnera,ali aco rijetko gasi mobilni.pozdrav i opusteno ljudi.ovo je bajkerski forum,moze sve......narocito u vezi motora. :mrgreen:

To brate, nema potrebe da se aminuje ovo od nekakvih urednika, moderatora, "vrha NLB-a", itd.... domaci smo odje svi, ka kod kuce se osjecajte i ponasajte :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Space Director wrote:
LION wrote:ma,smije se ljudi.djenka-aco-067470571-068775405.zovi na ovaj prvi,ovaj drugi ti je solucija da dobijes njegovog partnera,ali aco rijetko gasi mobilni.pozdrav i opusteno ljudi.ovo je bajkerski forum,moze sve......narocito u vezi motora. :mrgreen:

To brate, nema potrebe da se aminuje ovo od nekakvih urednika, moderatora, "vrha NLB-a", itd.... domaci smo odje svi, ka kod kuce se osjecajte i ponasajte :)

Taman tako,u potpunosti podržavam,zato ja i sjedim u gaćama pred kompjuter,kao u svojoj kući :lol:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Galiot wrote:
Space Director wrote:

Taman tako,u potpunosti podržavam,zato ja i sjedim u gaćama pred kompjuter,kao u svojoj kući :lol:
e sad, nemojte bas pretjerivati :D
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

DrMracni wrote:
Galiot wrote:
Space Director wrote:

e sad, nemojte bas pretjerivati :D

I kucaj sa oba dvije ruke! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ja podrzavam direktora.samo odmjereno da ne trpi porodica :lol: :lol: :lol: ,,ovo sa dvije ruke,, ja naviko sa jednom :lol: a,galiote,galiote..... :lol:
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

Za sve koji neznaju Moto Oprema Djenka sada posjeduje i sajt

http://moto-oprema-djenka.blogspot.com/p/o-nama.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno je akcijska prodaja koja ce trajati do 15.04.2010 pa bi valjalo potrgovat to prije nego prodje "HAPPY HOUR" :D :D :D
Post Reply