ma pere se redovno...nego su nam putevi P R R R L J A V I . jbg.
A naredna 2 mjeseca ima da se sija nevidjeno.....vozacka je posla pa pa na taj period...sve do 15 maja. PIPIPIPIPIPIPIPIPI
A za gaiiota....zovni mi lika sa folijama da vidim da li da ga dovodim. Nasao sam na net folije extra ...ali su 100tinjak eura, a ne prsi mi se bas toliko za celofan
Space Director wrote:Sretosmo te i mi prije neki dan, u subotu, blizu onoga skretanja za Rijeku Crnojevica...
Nisam stigao ruku da dignem, kako si prosao
Ko je bio sve...nisam uocio nijednu poznatu kacigu ili motor...a nisam vozio brzo
jagerbd wrote:e moram reci da sam upoznao Rokija, dragog nam forumasa i drugara...poznade me covjek po motoru na putu PG-CT
Sretosmo te i mi prije neki dan, u subotu, blizu onoga skretanja za Rijeku Crnojevica...
Hmm...
A meni prodaje pricu da ne vozi brzo.. Hmmm....
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
Space Director wrote:Sretosmo te i mi prije neki dan, u subotu, blizu onoga skretanja za Rijeku Crnojevica...
Ko je bio sve...nisam uocio nijednu poznatu kacigu ili motor...a nisam vozio brzo
Ja nisam sigurno
Prvo je isao Duka (fz6n, crni motor, jakna i kaciga) zatim ja na GSR-u (standardna crno crvena jakna i crno bijela kaciga) i zatim Tattoo (plavi Strom, crna jakna i kaciga).
Sreli smo se u drugoj (desnoj) desnoj krivini posle skretanja za Rijku Crnojevica, kad ides od PG prema CT. 12-13km od PG.
Da si bio autom ka ja ima bi kad sa njim i kafu popit a ne ruku dic a vidio sam i vas trojicu ali nisam htio da vam se javim
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima