Ma naravno, al nije uvijek tako lako poslushat srce...ako imas limite odredjene a i zhelje i potrebe sa druge strane...Danilo wrote:Što tu ima da se širi priča: ostaviš po strani sve predloge i kupuješ samo ono što ti napuni srce i što ti lično želiš da voziš i uživaš u njemu. Motor treba da bude upravo ispunjenje ličnog feelinga, a ne npr. (često u CG) status prestiža u snobizmu koji nas okružuje. Može li konkretnije!?
mene konkretno zanima oko nabavke, da probam da dobijem najvishe za toliko koliko mognem da skupim,
a isto tako i kvalitet i stanje motora...samo konkretna pitanja, nema shiroke priche:
Highway_Curves wrote:Intresuje me kako (i koliko) starost vs kilometraza utiču na stanje motora?
Koja je neka granica nakon koje motori "slabije" rade, tj kako se izkazuje dotrajalost masine? ...čestim kvarovima ili![]()
Znam da zavisi od proizvođača, modela, i slično...Ali, da li je možda i presudno kako se vlasnik ophodio prema njemu? (znam da ima dosta auta da im se duša uzima i i dalje cepaju ka luda:) )
toliko za sad, pa cu dodat posle mozda jos ponesto...
Highway_Curves wrote:Pa ne znam bash...koliko sam cuo, dosta ima dobrih, provjerenih modela...koji su stariji, al ono sto nashi kazhu, nedoder...
A sto se tice vjezbe i slicno, slazem se, treba nauchit vozit motor, a lako je nauciti da se kontrolishe...Zato i gledam neshto lakshe, i slabije, da nakon nekog perioda nestane strah,
i nekako se osjetim potpuno slobodno, komforno i sigurno (ne mislim na divljanje nego na vozhnju i upravljanje)....
Ovi su mi zanimljivi, naked ak ga dropnem nedje, manja kubikazha-registracija, i dosta pristojna snaga za pocetak:
Sad ne znam kakvi su Hyosung, al ovaj V2 Comet 250GT je fin: 1320e
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3313439" onclick="window.open(this.href);return false;
i Kawasaki ER5: 1370e
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3681187" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da vam dosadjuju stalno sa pitanjima za uvoz, al ako mi neko moze reci koliko bi me ispalo ako bi nasao prave ljude,
da mi dovedu neki od ova dva, ono otprilike (zavisi li od kubikaze porez i carina iz Slovenije, i iz Italije)?
Isto ako mi neko moze objasniti ovo za kilometrazu i starost konkretno, iz mog prethodnog posta..?