Yamaha XTX 660

Novosti, komentari novih i starih motora...
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: Yamaha XTX 660

Post by djodja »

Kolega moram da se slozim sa svim sto je Space rekao, ali to ne znaci da tebe interesuje ono sto i nas dvoicu. Ovo su zaista neki jako korisni savjeti koje si dobio, i vecina nas, a ima nas dosta, je dosla na neki taj zakljucak koji ti je Space iznio ali opet na kraju dana je najbitnije da ono sto uzmes ti izmami osmijeh pa makar to bio i Harley, u san mi se ne snio :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Vespu vise nikad i jedva cekam da je se trsim samo zato sto mi je skoro svaka mala :D o one sto bi mi mozda bile ok izgledaju kao pogrebni sanduk na tockove a evo vidjecu jos i ne sumnjam ja u savjete direktora naprotiv! ;)
Nik15
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamahu XT660X

Post by Nik15 »

Roki wrote:
Space Director wrote:.

@Nik15, vjerujes li da meni u 18.000km nikad nije pukla guma?!
Samo da dodam da nije ni meni u predjenih vise od 200.000 ( dvesta hiljada ) kilometara
e meni jes prije neki dan prednja, a vozim ga mjesec dana, sa asfalta nije silazio... :)
na zice pusta...
bozo85
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha xt660x

Post by bozo85 »

Space Director wrote:
bozo85 wrote:Ja xtx-a imam oko god i nije mi jos dosadio, i stvarno nikakvih problema snjim nisam imao. Mada sto je prije neko pomenuo vjetar me izludjuje, a za malo duza putovanja je dosta neudoban, i na malo vecim brzinama dosta leluja (preko 110-120). Al za grad je odlican, i za ove krace izlete sasvim dovoljan.
Jao brate, kako ces da ga mrzis :mrgreen: :lol: :lol:
Moze bit al nadam se da nece skoro :)
semafor
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda XL 1000 V Varadero

Post by semafor »

Potpuno se slazem da je V -strom mnogo bolji motor od XTX,jer i ja sad bih rado mjenjao moga supermota za jednog V stroma.
Bolje ti je da odmah uzmes nesto pravo jer ces vrlo brzo uvidjet da nismo te dzabe savjetovali.V strom je kompletniji i kvalitetniji motor,ne moj gubit vrijeme i zivce bez potebe.Ne drzi cijenu V strom bez razloga,a XTX -u pada nenormalno.
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

A oce li koji od tih xtx vlasnika da se mijenja sa mnom za fz6n s2 prosao 7000km
Joi - SUPERMOTO RULES
Post Reply