Leon Haslam :))

Moto GP, Super Bike, Dakar...
Post Reply
DU_GHOST RIDER
Stoper
Stoper
Vozim: KTM SMC 660,Yamaha Aerox 180

Leon Haslam :))

Post by DU_GHOST RIDER »

Vozač suzukia gsx r alstare(inače moj omiljeni R) i dalje je zadržao prednost u svjetskom prvenstvu :) prije sezone bilo je puno najava da će ove sezone rsv4 ponešto sve konkurente,ali niko ne može nadmasiti Japance,ni ducati ni niko,uvijek su bili korak ispred svih..... :) dakle,sto ducatiu znaci 200 ccm viška? Na papiru bi trebalo to puno značiti,ponajviše zbog okretnog momenta,te samim time max snagom :) ali mladi Britanac je pokazao kako se vozi gixxer :) inače,moji idoli u sbk-u su on i jonathan rea,pobjednik zadnje trke u assenu,a haslam je bio drugi :) svaka čast! Molim Boga samo da se haslamu ne dogodi nešto kao Neukirchneru,koji je isto vrhunski vozač..... Samo da Haga ne proradi i dobro je :)
mixa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Bratov Fazer 400

Re: Leon Haslam :))

Post by mixa »

Haga je rodjen da sam sebe pokopa, i tako to ide vec X na n-tu godina.
DU_GHOST RIDER
Stoper
Stoper
Vozim: KTM SMC 660,Yamaha Aerox 180

Post by DU_GHOST RIDER »

Mislim da jednostavno nema sreće Haga....inače je sigurno najbolji vozač i najislusniji u SBK
mixa
Grijač guma
Grijač guma

Post by mixa »

Da nema srece to se slazem, ali da je najiskusniji, to je vec diskutabilno pored recimo jednog Corsera.
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

mixa wrote:Da nema srece to se slazem, ali da je najiskusniji, to je vec diskutabilno pored recimo jednog Corsera.

Haga je tokom svoje karijere u SBK vozio sve motore vrjedne spomena (uz tvornicku podrsku), plus je nastupo u Moto GP-u na Aprili cube (najludjem GP stroju :twisted: :twisted: ). Dok Corser ima dva naslova, sto Haga moze samo sanjat...

Meni se cini da se i Haga i Fabrizio pogotovo mogu pozdravit sa naslovom, osim u slucaju ozbiljnih ozljeda Haslama i Biaggia, extremnom padu forme i slicno (s tim da ova dvojica ostatak sezone odvoze u stilu Foggya i Baylissa, sto cisto sumnjam jer nisu taj materijal...) Dok bi Checa mogo stogod zanimljivog nacinit, odican je vozac.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
mixa
Grijač guma
Grijač guma

Post by mixa »

Ja jos uvijek ne odustajem od toga da moj drug Rea izbije na celo karavana. Nevidjeno je zadovoljstvo gledati kako gura onu Hondu.
veleGR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsx-r 1000

Post by veleGR »

GSXR :bow-yellow: :bow-blue:
Samo polako, puni gas.
Post Reply