Leon Haslam :))
-
DU_GHOST RIDER
- Stoper

- Vozim: KTM SMC 660,Yamaha Aerox 180
Leon Haslam :))
Vozač suzukia gsx r alstare(inače moj omiljeni R) i dalje je zadržao prednost u svjetskom prvenstvu
prije sezone bilo je puno najava da će ove sezone rsv4 ponešto sve konkurente,ali niko ne može nadmasiti Japance,ni ducati ni niko,uvijek su bili korak ispred svih.....
dakle,sto ducatiu znaci 200 ccm viška? Na papiru bi trebalo to puno značiti,ponajviše zbog okretnog momenta,te samim time max snagom
ali mladi Britanac je pokazao kako se vozi gixxer
inače,moji idoli u sbk-u su on i jonathan rea,pobjednik zadnje trke u assenu,a haslam je bio drugi
svaka čast! Molim Boga samo da se haslamu ne dogodi nešto kao Neukirchneru,koji je isto vrhunski vozač..... Samo da Haga ne proradi i dobro je 
- mixa
- Grijač guma

- Vozim: Bratov Fazer 400
Re: Leon Haslam :))
Haga je rodjen da sam sebe pokopa, i tako to ide vec X na n-tu godina.
-
DU_GHOST RIDER
- Stoper

- Vozim: KTM SMC 660,Yamaha Aerox 180
Mislim da jednostavno nema sreće Haga....inače je sigurno najbolji vozač i najislusniji u SBK
- mixa
- Grijač guma

Da nema srece to se slazem, ali da je najiskusniji, to je vec diskutabilno pored recimo jednog Corsera.
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
mixa wrote:Da nema srece to se slazem, ali da je najiskusniji, to je vec diskutabilno pored recimo jednog Corsera.
Haga je tokom svoje karijere u SBK vozio sve motore vrjedne spomena (uz tvornicku podrsku), plus je nastupo u Moto GP-u na Aprili cube (najludjem GP stroju
Meni se cini da se i Haga i Fabrizio pogotovo mogu pozdravit sa naslovom, osim u slucaju ozbiljnih ozljeda Haslama i Biaggia, extremnom padu forme i slicno (s tim da ova dvojica ostatak sezone odvoze u stilu Foggya i Baylissa, sto cisto sumnjam jer nisu taj materijal...) Dok bi Checa mogo stogod zanimljivog nacinit, odican je vozac.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- mixa
- Grijač guma

Ja jos uvijek ne odustajem od toga da moj drug Rea izbije na celo karavana. Nevidjeno je zadovoljstvo gledati kako gura onu Hondu.
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000