SUZUKI GSR 600

Novosti, komentari novih i starih motora...
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: SUZUKI GSR 600

Post by djodja »

Fenomenalan motor, osim lakoce, udobnosti i mnostva snage u srednjim i visokim obrtajima, ima i pokazivac brzina na displeju izmedju ostalog :) Takodje koliko sam vidio na svim testovima se pokazao kao jedan od najboljih u klasi.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: SUZUKI GSR 600

Post by Space Director »

wulfy wrote:Provozah ovaj motor puni kilometar i po (selo Reževići-manasstir Reževići i natrag) i na prvu mi se više svidio i od Fazera i od Z750.
Velikoj vecini koji su ga vozili, takodje!
Dzony koji vozi fz6s 4-5 godina ima skoro 40.000 na njemu, posle 200 metara je rekao da je GSR bolji motor. Vozniji, fluidniji i sa ljepsim razvijanjem snage.
Mislim da je Yamaha ispred Suzukija u zavrsnoj obradi (kao i Honda), dakle farba, plastike i ostali metalni djelovi, sem agregata koji je top notch, po pitanju snage i izdrzljivosti, minimum jednak Yamahi, ako ne i bolji. Kad ovo kazem mislim samo na bolje rasporedjenu snagu, Suzuki je ima vise u nizim obrtajima, dok je kod Yamahe izrazenija provala snage posle 8000obrtaja.

djodja wrote:Fenomenalan motor, osim lakoce, udobnosti i mnostva snage u srednjim i visokim obrtajima, ima i pokazivac brzina na displeju izmedju ostalog :) Takodje koliko sam vidio na svim testovima se pokazao kao jedan od najboljih u klasi.
Kad ti ovo kazes, to ima tezinu, obzirom da vozis konkurenciju :)
I pogotovo sto si odje zaobisao tebi bitnu kategoriju, a to je izgled :)
Po testovima, jedini "bolji", tj. brzi i vozniji motor je Triumph Street Triple. NIsam vozio, ali spreman sam da se slozim. On mi najbolje izgleda i vizuelno.

A sto se tice samog kvaliteta, svi si oni tu nedje, izbor se pravi potpuno subjektivno i na osnovu osjecaja.
E da, Suzuki za nijansu trosi vise goriva od Yamahe.
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply