Iako ovaj motor vozim od avgusta 2007, ipak tek sad stavljam njegove slike na forum. Povod je novi Givi vizir i drzac kofera koji sam stavio prije neki dan, uz to ovaj motor od dodatnih djelova krase i arrow izduv i led migavci...
Razlika u voznji se osjeti od kad sam stavio vizir i drzac kofera, jeste da je motor malo tezi ali promjena mi prija djeluje mi kao da je motor stabilniji a udar vjetra je smanjen i osjeca se dovoljno pri vecim brzinama.
Last edited by OBIS on 19 Jul 2010 14:20, edited 1 time in total.
sve zajedno 214e a odvojeno nesto nisam pitao niti znam gdje mi je racun, vizir je valjda 90e a drzac kofera i ona podloga se kupuju odvojeno, imaju dvije vrste za vece i manje kofere.
Odlicno je legao vizir, bas je osvjezio motor.
Ja svoj motor vjerovatno ne bih kupio, da nije imao vizir
Prvo sto mi je GSR mnogo ruzan sprijeda, svjetlo i ono iznad svjetla, bas lose izgleda, a drugo, sto ne volim motore koji nemaju nista ispred, nego kao da sjedim na metli... tako da.. .ovaj vizir na zekonji mi je cista 10tka
junače, nosač kofera mu je legao... čista 10tka! još nisam gledao zekonju sa top case-om...
ovo je jedan od ljepših motora po meni. svaka čast stari moj, srčka mi zaigra svaki put kad ga vidim