Poginuo Brahim Adžović iz Budve
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Poginuo Brahim Adžović iz Budve
Nezvanično: Adžović je vozio skuter Piaggio iz pravca Budve ka Kotoru kada ga je na toj uzbrdici (kod ,,Vidikovca'' u desnoj krivini) sustigao VW Tuareg koji ga udara od nazad. Od siline udara Adžović je preletio preko kolovoza i udario u parkirana vozila na proširenju kod Vidikovca. Brahim Adžović je živio u Stanišićima iznad Budve. Poginuo je na licu mjesta.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Poginuo Brahim Adžović iz Budve
Džip pokosio motociklistu
NA VIDIKOVCU POGINUO BUDVANIN BRAHIM ADŽOVIĆ
Budva – Motorista Brahim Adžović (37) iz Budve poginuo je na licu mjesta, preksinoć, pola sata prije ponoći, kada ga je na Jadranskoj magistrali u mjestu Vidikovac iznad Budve, džipom pokosio slovenački državljanin Tomislav Furlan (49).
Furlan je juče u ranim jutarnjim časovima uz krivičnu prijavu priveden kotorskom istražnom sudiji Špiru Pavićeviću, koji mu je nakon saslušanja odredio jednomjesečni pritvor, te je odmah prebačen u zatvor u Spužu.
Pavićević je u noći nesreće na licu mjesta, uz asistenciju budvanske policije i u prisustvu zamjenika osnovnog državnog tužioca Tanje Čolan, izvršio uviđaj, nakon čega je dao kratku izjavu.
- Istraga je otvorena. Do nesreće je došlo iz za sada neutvrđenih razloga. Naložio sam da se od vozača Furlana uzme krv na alkotest. Tijelo Adžovića upućeno je na obdukciju u podgorički Klinički centar – kazao je Pavićević.
Kako „Vijesti“ saznaju, Adžović koji je upravljao motorom „pjađo“ (BD AC 40) kretao se u koloni ka Kotoru, a iza njega je bio džip tautreg (BD AM 106) kojim je upravljao Furlan.
Furlan je, iz za sada neutvrđenih razloga, velikom brzinom udario otpozadi u motoristu, kojeg je odbacio nekoliko metara na suprotnu stranu. Od siline udara, nesrećni čovjek preletio je gotovo na drugu stranu kolovoza udarivši u parkirana vozila na proširenju vidikovca.
Adžović je od udara zadobio teške povrede glave i unutrašnjih organa i ljekarskoj ekipi koja je stigla na lice mjesta, jedino je preostalo da konstatuje smrt, jer motorista tada , kako je „Vijestima” rečeno, nije davao znake života. Policija je odmah stigla na lice mjesta i privela Furlana, kome je preksinoć u dva navrata vađena krv i vršene analize na prisustvo alkohola.
Adžović, koji je nastanjen u mjestu Stanišići iznad Budve, kod sebe nije imao isprave, tako da se njegovo tijelo nije moglo odmah identifikovati, a tokom uviđaja, gotovo puna dva sata saobraćaj na prometnoj Jadranskoj magistrali bio je u zastoju.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U teškoj saobraćajnoj nesreći u Budvi poginuo Brahim Adžović
Džipom na motociklistu
Budva - Brahim Adžović (27) iz Budve poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23 sata u naselju Gospoština, nadomak Budve.
Pobjeda je juče objavila informaciju o nesreći, ali do zaključenja lista nijesmo imali sve podatke. Juče nam je saopšteno u policiji da je Adžovića, koji je vozio motor, udario Tomislav Furlan iz Slovenije (49) džipom (BD AM 106).
Furlan je vozio od Budve prema Vidikovcu i iz još neutvrđenih razloga naletio je na motociklistu i nosio ga na šoferšajbni nekoliko metara. Adžović je na mjestu ostao mrtav, a motocikl je smrskan.
Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, uz asistenciju tužioca Tanje Čolan i policije. Istraga je u toku.

izvor: http://www.pobjeda.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
NA VIDIKOVCU POGINUO BUDVANIN BRAHIM ADŽOVIĆ
Budva – Motorista Brahim Adžović (37) iz Budve poginuo je na licu mjesta, preksinoć, pola sata prije ponoći, kada ga je na Jadranskoj magistrali u mjestu Vidikovac iznad Budve, džipom pokosio slovenački državljanin Tomislav Furlan (49).
Furlan je juče u ranim jutarnjim časovima uz krivičnu prijavu priveden kotorskom istražnom sudiji Špiru Pavićeviću, koji mu je nakon saslušanja odredio jednomjesečni pritvor, te je odmah prebačen u zatvor u Spužu.
Pavićević je u noći nesreće na licu mjesta, uz asistenciju budvanske policije i u prisustvu zamjenika osnovnog državnog tužioca Tanje Čolan, izvršio uviđaj, nakon čega je dao kratku izjavu.
- Istraga je otvorena. Do nesreće je došlo iz za sada neutvrđenih razloga. Naložio sam da se od vozača Furlana uzme krv na alkotest. Tijelo Adžovića upućeno je na obdukciju u podgorički Klinički centar – kazao je Pavićević.
Kako „Vijesti“ saznaju, Adžović koji je upravljao motorom „pjađo“ (BD AC 40) kretao se u koloni ka Kotoru, a iza njega je bio džip tautreg (BD AM 106) kojim je upravljao Furlan.
Furlan je, iz za sada neutvrđenih razloga, velikom brzinom udario otpozadi u motoristu, kojeg je odbacio nekoliko metara na suprotnu stranu. Od siline udara, nesrećni čovjek preletio je gotovo na drugu stranu kolovoza udarivši u parkirana vozila na proširenju vidikovca.
Adžović je od udara zadobio teške povrede glave i unutrašnjih organa i ljekarskoj ekipi koja je stigla na lice mjesta, jedino je preostalo da konstatuje smrt, jer motorista tada , kako je „Vijestima” rečeno, nije davao znake života. Policija je odmah stigla na lice mjesta i privela Furlana, kome je preksinoć u dva navrata vađena krv i vršene analize na prisustvo alkohola.
Adžović, koji je nastanjen u mjestu Stanišići iznad Budve, kod sebe nije imao isprave, tako da se njegovo tijelo nije moglo odmah identifikovati, a tokom uviđaja, gotovo puna dva sata saobraćaj na prometnoj Jadranskoj magistrali bio je u zastoju.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
U teškoj saobraćajnoj nesreći u Budvi poginuo Brahim Adžović
Džipom na motociklistu
Budva - Brahim Adžović (27) iz Budve poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23 sata u naselju Gospoština, nadomak Budve.
Pobjeda je juče objavila informaciju o nesreći, ali do zaključenja lista nijesmo imali sve podatke. Juče nam je saopšteno u policiji da je Adžovića, koji je vozio motor, udario Tomislav Furlan iz Slovenije (49) džipom (BD AM 106).
Furlan je vozio od Budve prema Vidikovcu i iz još neutvrđenih razloga naletio je na motociklistu i nosio ga na šoferšajbni nekoliko metara. Adžović je na mjestu ostao mrtav, a motocikl je smrskan.
Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, uz asistenciju tužioca Tanje Čolan i policije. Istraga je u toku.

izvor: http://www.pobjeda.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Uh, kako ne volim kad je crvena ikonica pored ovog dijela foruma. Neka mu je laka crna zemlja.
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
Neka mu je laka crna zemlja!
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
pocivaj u miru
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Nek mu je pokoj dusi i saucesce familiji...
Ne znam sta da kazem, zaista sam zgrozen od ljudske obijesti, budi u meni najgore stvari koje covjek moze da spozna.
Jadan covjek, kako izgubi zivot, radi cega...
Ne znam sta da kazem, zaista sam zgrozen od ljudske obijesti, budi u meni najgore stvari koje covjek moze da spozna.
Jadan covjek, kako izgubi zivot, radi cega...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Laka mu crna zemlja
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

A shto je ovooo kakvi su ovi vozachi auta poneki tachno kad chovjek prepozna nekog od takvih koji se brecaju sa autom ono pored motora neshto, treba ga zaustavit i zapalit ga benzinom sve im jebem...
Neka mu je laka crna zemlja.
Neka mu je laka crna zemlja.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;