Sledgehammer wrote:Tata ti je milicajac. To stoga da konačno prestaneš sa uvredama i sranjima.vickodu wrote:Ne gledam nikakve testove i taj r1200r sam vozio bez obzira sto zlonamjerni hrvatski milicajac rece i taj motor nije ni sjena GSA a ni GS ni Tigeru BTW vozio sam sva 4
I što sam ja rekao protiv R1200R??![]()
![]()
![]()
I ja sam ih sve vozio, pa se ne kurčim time. Dapače, imaš na netu i moje testove tih motora, dok ti možeš svirati da si vozio i Space Shuttle. Dokazati to je ipak malo teže. Ja znam da si ti vozio "sve" i o svima sve "najbolje znaš" (to što si nekome pumpao gume ili mu mijenjao ulje ne znači da išta znaš o tom motoru...), no što se tiče BMW-a - tu si ipak malo nazadan...
R1200R je vrhunski stroj u svojoj klasi roadstera (kako BMW naziva svoje nakede, otuda ono drugo R u nazivu), i voziti ga je istinski užitak. Razvoj velike snage, stabilnost, udobnost, oprema, dizajn - sve je vrhunsko!! Uspoređivati ga sa bilo kojim motociklom koji mu nije iz klase je bezveze, kao što su općenito takove usporedbe besmislene i neutemeljene. Unutar klase - pa čak i izvan nje! - je dovoljno reći da je isti višestruki pobjednik Alpenmastersa. Pametnom dosta. R1200R je jedan vrhunski paket, zaokružene ponude, za ljude koji znaju što hoće i mogu si to priuštiti. Kupovina takovog motocikla nije samo kupnja - to je i vrijedno ulaganje u trajnu vrijednost. Njegova kvaliteta, dizajn, oprema i karakteristike ne ostavljaju otvorenih želja kod vozača.
Odabir između R1200R i GSA je isključivo stvar potrebe i osobnih afiniteta kupca - no zaključak je da koji god od njih da uzme, nije pogriješio. Svaki će mu za svoj deklarirani posao pružiti maksimum koji ta klasa pruža u svakom pozitivnom smislu.
Reći da R1200R nije ni sluga nekom motociklu izvan njegove klase je odraz neznanja i dječjeg rezoniranja "moj je tata jači od tvog". A što drugo reći?
Ajde batalite više vas dvojica kumim vas Bogom.vickodu wrote:Molio bi moderatora ili administratora da sankcionira vrijedanje tude familje a to se ponavlja po drugi put od strane Sledgehammera
Što se ne pobijete ka što ljudima dolikuje no se pregonite po forumu ka kakve ženturače. Dosta je više brate.