Odgovor je bio, na svakih 10 hiljada kontrola elektronike UKOLIKO je povecana potrosnja. Na pitanje sta jos, rekli su ulje i filter. I sta jossssss....NISTA.
R1200GS vs Tiger 1050
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Re: R1200GS vs Tiger 1050
evo samo da dodam ovo jos .....definitivno su potvrdjeni navodi od Cace....u triumphovom servisu u parizu sam pitao sta se servisira i po kojim planovima.
Odgovor je bio, na svakih 10 hiljada kontrola elektronike UKOLIKO je povecana potrosnja. Na pitanje sta jos, rekli su ulje i filter. I sta jossssss....NISTA.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: R1200GS vs Tiger 1050
Fala ti cojkuDrMracni wrote:ja sam ovo nekako propustio!!!
Djodja prelijep je i neka je sa srecom!!!
Neka sam se onda prevariojagerbd wrote:evo samo da dodam ovo jos .....definitivno su potvrdjeni navodi od Cace....u triumphovom servisu u parizu sam pitao sta se servisira i po kojim planovima.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?