KOJI LANAC?
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: KOJI LANAC?
Ne znam konkretno šta te muči,firma ili jačina lanca ali šta god da je,zovni Acu Đenku na 067 708 880 jer znam da uvozi kvalitetne lance za motor,sad da li AFAM,D.I.D.,TAKASAGO CHAIN,REGINA ne znam,zaboravio sam,ali bilo koja od tih firmi je kvalitetna,nijanse su u pitanju.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Bandit
- NLB Moderator
Hvala!Nisam nikad mijenjao lanac,na svakom motoru su bili Ok,a nijedan nisam previse zadrzao...nazalost. Pa me intaresira sto je bitno. Sem cijene 
14:23
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Imao sam neki dosta loš lanac, kupljen u PG, sad da ih ne kudim.
Uzeh poslije DID Xchain lanac, odličan, super, samo jedna stvar, glasan. Prvo sam mislio da mi se neki ležaj prosuo, ali nije, to samo lanac radi, nakon par hiljada, mnogo tiše.
Svakako bih neki kvalitetniji preporučio (oko 115 eura)
Pozzz
Uzeh poslije DID Xchain lanac, odličan, super, samo jedna stvar, glasan. Prvo sam mislio da mi se neki ležaj prosuo, ali nije, to samo lanac radi, nakon par hiljada, mnogo tiše.
Svakako bih neki kvalitetniji preporučio (oko 115 eura)
Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
- Bandit
- NLB Moderator
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Nije isti lanac za Yamahu XJDiversion od 78ks/ 60nM momenta i Bandita 1200, od 100/120ks (ima Bandita uljara i ovoj konjazi) i kamionskog obrtnog momenta.
Lanac i lancanici se mijenjaju u setu, ne odvojeno. Izbroj koliko zubova imaju lancanici, to mora biti isto, jedino ako ces da dobijes na kracim i brutalnijim ubrzanjima, ides sa zubom manje na prednjem lancaniku, a ako ces na krajnjoj brzini onda zub vise. A obzirom da ces ti se vozis ko normalan i posten covjek, onda uzmi standardni set
Lanac i lancanici se mijenjaju u setu, ne odvojeno. Izbroj koliko zubova imaju lancanici, to mora biti isto, jedino ako ces da dobijes na kracim i brutalnijim ubrzanjima, ides sa zubom manje na prednjem lancaniku, a ako ces na krajnjoj brzini onda zub vise. A obzirom da ces ti se vozis ko normalan i posten covjek, onda uzmi standardni set
I kad stojim tesko me pratiti...
-
urke
- Grijač guma

galiote ponovi djenkin broj,treba i meni nesto ali je ovaj nepostojeci sto si napisao
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Pokusaj na ovaj +382 67 470 571.pozurke wrote:galiote ponovi djenkin broj,treba i meni nesto ali je ovaj nepostojeci sto si napisao
-
urke
- Grijač guma

Vedza tnx...VeDzA wrote:Pokusaj na ovaj +382 67 470 571.pozurke wrote:galiote ponovi djenkin broj,treba i meni nesto ali je ovaj nepostojeci sto si napisao
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Space Director wrote:Nije isti lanac za Yamahu XJDiversion od 78ks/ 60nM momenta i Bandita 1200, od 100/120ks (ima Bandita uljara i ovoj konjazi) i kamionskog obrtnog momenta.
Ovi ZUBOVI su jako važni
Samo daj tačnu oznaku modela motocikla.
Nisam znao da je onaj nevažeći,ali drugi broj je ok.
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija