kopljas wrote:Hmmm, nesto citam ovo i sve je to super ali mi se kroz glavu provlace neka pitanja:
1. Koliko je nama kao prosecni vozacima zaista bitno na koliko se guma greje?
2. Koliko nas vozi svoje gume do ivice, pa da nam to bude zaista toliko bitno?
Ipak kad se radi test guma, one se, pretpostavljam, ispituju u granicnim uslovima koriscenja (najvise) i na osnovu tih rezultata se oderdjuje koliko bolje drzi na mokrom ili suvom. Mozda ja malo banalizujem ali me interesuje u kolikoj meri (u zavisnosti od tipa motora koji se vozi) prosecan vozac moze da napravi razliku i koliko mu je ona zaista bitna?
Naravno, ovde govorim o gumama renomiranih proizvodjaca...
Dugo sam i ja vremena imao tvoje misljenje i nisam provaljivao kad se guma ugrije, a kad je hladna....Sve dok nedje zimus nisam isao da provozam motor navece, da bih ugrijao lanac da ga podmazem, bilo je mozda 7-8 stepeni. Motor sam ugrijao u leru, ali gume su bile hladne, a jos hladniji asfalt. Izasao sam iza garaze onamo na magistralu, posle semafora, 1, 2, malo jace sam otisao u obrtaje, proklizala mi je guma, poceo je motor da mi se otima, otkinuo sam se.
Mislio sam, idemo, direkt urgentni centar.
A onda sam provalio da mojim gumama ustvari treba 2-3 km voznje da se zagriju do radne temperature, otprilike, koliko i meni treba da zagrijem motor i izadjem van grada na magistralu, dje vozim "brze" i nemam problema sa drzanjem guma
Sport-touring gume ne treba grijati, sport manje vise, ali hyper-sport i racing-street, treba itekako. Pogotovo race gume koje su za stazu, one se na magistrali "normalnom", cak ni prilicno jakom i agresivnom voznjom ne mogu zagrijati, a to je minumim 80stepeni.... Temperature na stazi te gume su i preko 100stepeni....
Inace, i ja sam misljenja kao i ti, da ljudi koji voze po manje vise ogranicenju, do nekih malih nagiba od max 40-45stepeni, a daju sebi oduska na ravnom i voze sport-touring ili sport gume, ne mogu ni pricati o tome, dali se gume griju, ne griju, drze, ne drze...
Prosto, to se ne moze ni osjetiti, jer dok iz grada stignes do prve krivine na magistrali, guma se zagrijala na optimalnu temperaturu.
Inace, za tebe je trenutno najkompletnija guma, performansama i cijenom, Metzeler Tourance

Zivio

I kad stojim tesko me pratiti...