e milo mi je da čujem od nekoga što ga probao iz prve ruke. reci mi molim te jel odziv agresivan još od malih obrtaja? jel udoban ili je klasični R koji te izlomi poslije 20 minuta vožnje?TO_FAST_for_YOU wrote:ljudi,vozio sam ovaj motor i stvarno su napravili savrsenstvo od motora.
Ludilo je povozan,imao sam osjecaj kao da ne vozis motor od 1000kubika,lagan,okretan,pun snage,regulisan elektronikom, ali saltovanje sa ovim mjenjacem je perverzija i saltanje iznad 3000okretaja puca kao trkacki auto,pogotovo sa ovim Akrapovicem full racing. a kocenje!!!???? kad sam stisnuo kocnicu samo sto nisam preletio preko nosa koliko dobro koci u odnosu na ove ostale motore.
Sve pohvale za tim inzinjera koji je napravio ovo cudo.
BMW prikazao litarski SuperSport bike S1000RR
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: BMW prikazao litarski SuperSport bike S1000RR
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
nije sad nesto mnogo nervozan u malim obrtajima ali se odmah osjeca prisutnost snage,lagan je a i udobniji je malo jer mu sic nije toliko u vis kao npr yamaha r1 ali opet moras da si u formi da bi ga vozioice wrote:e milo mi je da čujem od nekoga što ga probao iz prve ruke. reci mi molim te jel odziv agresivan još od malih obrtaja? jel udoban ili je klasični R koji te izlomi poslije 20 minuta vožnje?TO_FAST_for_YOU wrote:ljudi,vozio sam ovaj motor i stvarno su napravili savrsenstvo od motora.
Ludilo je povozan,imao sam osjecaj kao da ne vozis motor od 1000kubika,lagan,okretan,pun snage,regulisan elektronikom, ali saltovanje sa ovim mjenjacem je perverzija i saltanje iznad 3000okretaja puca kao trkacki auto,pogotovo sa ovim Akrapovicem full racing. a kocenje!!!???? kad sam stisnuo kocnicu samo sto nisam preletio preko nosa koliko dobro koci u odnosu na ove ostale motore.
Sve pohvale za tim inzinjera koji je napravio ovo cudo.
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
-
Bosko
- Silovatelj krivina

- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
A kvalitet?
Nešto se za sad nije proslavio, jer koliko čujem, ima problema.
Nešto se za sad nije proslavio, jer koliko čujem, ima problema.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
E i ja sam cuo,na nekim testovima nije najbolje prosao...
Ovaj kod nas u Kotor sto sam vozio, uvjek je pod punim gasom aktivan,presao je oko 7 iljada,za sad je dobar
Ovaj kod nas u Kotor sto sam vozio, uvjek je pod punim gasom aktivan,presao je oko 7 iljada,za sad je dobar
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
- mali caca
- Grijač guma

- Vozim: BMW S1000RR 2011 trkaci motor
Ducati 748 1997 trkaci motor - Location: Vancouver, BC
nisma ga vozija pa nemogu da vam kazem iz prve ruke,ali san cita neke tehnicke knjige sa kursa za specijalizaciju i mogu van reci da je daleko najbolja makina na papiru sta se tice tehnickih dostignuca i sitnica o kojima je BMW posvetija paznju.
Pristojan momak, al' lud u mozak
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Evo dva interesatna grupna testa BMW-a sa rivalima.
Prvo na francuskim alpama BMW S 1000 RR odmjerava snage sa japanskom četvorkom (Honda CBR 1000 RR, Suzuki GSX-R 1000, Kawasaki ZX-10R Ninja i Yamaha YZF R1)
Pošto je BMW odnio pobjedu nešto kasnije odlučili su da ga suprostave naspram evropske konkurencije (Ducati 1198, Aprilia RSV4, KTM RC8 i MV Agusta F4). Test je odrađen u Italiji na Pirelijevom poligionu
Prvo na francuskim alpama BMW S 1000 RR odmjerava snage sa japanskom četvorkom (Honda CBR 1000 RR, Suzuki GSX-R 1000, Kawasaki ZX-10R Ninja i Yamaha YZF R1)
Pošto je BMW odnio pobjedu nešto kasnije odlučili su da ga suprostave naspram evropske konkurencije (Ducati 1198, Aprilia RSV4, KTM RC8 i MV Agusta F4). Test je odrađen u Italiji na Pirelijevom poligionu
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
vozio sam ga ovdje nekoliko puta po ovim krivinama dje sam slike postavljo, i baca se u krivinu pri 140 lagano. ko da je igrachka a sekvencialni mjenjach nemam rijechi za to koliko je dobro.. a zivotinja je skroz nece na 2 tochka pa nece 
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne