Slowhand wrote:
Zato bi me interesovalo da mi neko predloži neki alarm koji nije toliko naporan po akumulator.
Pozzz
Jos ga nijesu napravili na pedale ....
Salim se naravno ali mislim da je ona naprava ( Xena lock disc je jedna od najboljih ) sto se montira na disk najbolja varijanta i mislim da se isplati sagnuti da se postavi.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Slowhand wrote:
Zato bi me interesovalo da mi neko predloži neki alarm koji nije toliko naporan po akumulator.
Pozzz
Jos ga nijesu napravili na pedale ....
Salim se naravno ali mislim da je ona naprava ( Xena lock disc je jedna od najboljih ) sto se montira na disk najbolja varijanta i mislim da se isplati sagnuti da se postavi.
Evo mene u Vienni trenutno i odoh u Luis da kupim lanac+disklock 40e mada ima neki disklock sa alarmom sa baterijom 99e. Vidjecu sta mi ovi preporuce. Racunam da je lanac + disklock dovoljan za CG
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Na Trifuna smo ugradili alarm SPY 5000 i zadovoljan sam metodom rada i dometom pejdžera. Alarmira me čim neko pipne motor,ima posebnu sirenu,malih dimenzija,sve se spakuje na nedostupna mjesta tako da se ne može demontirati,štedljiv po akumulator,stavili smo ga upravo zbog sve učestalijih krađa. Jedina muka je što kad ugasim motor u roku od 10 sekundi moram da potvrdim šta ću,da se zaključa ili ostane otključan,eto...
Mislim da alarm sa tim senzorom pomjeranja i disc lock obezbjeđuju motor u većini slučajeva. Zna li se da li je momak kojem je ukraden Z 750 imao šta od opreme koju ovde pominjemo?
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238