@In Utero, ti si sampion sto se predrasuda tice.
- Koje su bolje farmarice od Cassuccia?
- Koji je bolji parfem od "stare ROME", zute, u kockastu bocu,
- Koji proizvodjac motora, sem Moto Morinija daje dozivotnu garanciju na agregat motocikla? Dakle, zakivci na masini se ne mogu skinuti, nego kad ti se nesto pokvari, oni ti salju drugi novi agregat.
- Najkvalitetniji japanski brend, Honda, pojedini modeli se sklapaju bas u Italiji (stari hornet), a cini mi se da su pojedine serije Africe Twin sklapane u Spaniji, ali nisam siguran.
- Sto se VW-a tice, molim te da mi nabrojis aute iz generacije Golfa II koji su i dalje u opticaju, tj. u voznom stanju, a mogu se vidjeti na nasim ulicama. Ali da nisu nekakvi rariteti, nego da se makar relativno cesto mogu vidjeti na ulicama.
- Nadalje, koliko znam, ti si prodao Japanca, stroma, i kasnije kupio Kineza za koga kazes da je dobar. To je prica iz iskustva. Jesi li vozio nekog Evropljanina, pa da mozes da pricas iz iskustva?
- Ono o Triumphima koji izgledaju kao tosteri na tockocima, ne znam da li da komentarisem? Ajde pogledaj kompletnu gamu njihovih proizvoda, pa reci konkretno koji model.
@Bosko i Du_Monster, vi kao da ne citate sto pisete jedan drugom.
Bosko svo vrijeme prica o KTM-u i kaze da je los kvalitetom, a DU-monster brani Ducati
Za KTM i ja cujem da nije neki kvalitet, evo, konkretno zadnji Motoradov test izdrzljivosti KTM RC8, katastrofa.
ALi, sto je najjace i sto je poenta price, niko nije pricao o KVALITETU, prica je o tome kako evropljani prodaju motore sa boljom opremom, i to je koncept koji se vise svidja ljudima, cak na ustrb malo kvaliteta (Novi Dorsoduro 1200 bih vozio, makar samo i do servisa, predobar mi je), dok Japanci misle da ljude i dalje zanima kvalitetan agregat sa 200ks, bez kocnica, sa losim vjesanjem.
@Kopljas, odkad su WRP, Brembo i Ohlins nekvalitetni?
p.s. nije ti lijepo ono za grickalice, necu ni da idem uopste, zar se tako gosti docekuju u kucu?