....i jos nisi vratio....Slowhand wrote: Još jedna prednost, moj motor nema centralni štender, a ja nemam kući isti, tako da sam uvijek pozajmljivao.
Podmazivac lanca???
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: Podmazivac lanca???
I kad stojim tesko me pratiti...
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Space Director wrote:....i jos nisi vratio....Slowhand wrote: Još jedna prednost, moj motor nema centralni štender, a ja nemam kući isti, tako da sam uvijek pozajmljivao.![]()
ehm..... da.....
A gdje ide ovaj put.......
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Slowhand wrote:Space Director wrote:....i jos nisi vratio....Slowhand wrote: Još jedna prednost, moj motor nema centralni štender, a ja nemam kući isti, tako da sam uvijek pozajmljivao.![]()
ehm..... da.....
![]()
![]()
![]()
meni i dan dans duguje neke pare, al nema veze... zeni se
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Zdogovoreno... ako mi žena dozvoli...Space Director wrote:Ozenio se.
Dakle... vrati stender. I pare!
A gdje ide ovaj put.......
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Sretosmo u Srbiji (na Jabuci) starijeg čovjeka koji bješe iz Užica krenuo na Durmitor s NSU motorom iz 1950-ih, 175 kubika, otprilike ovakav:

Kaže, taj motor je kod njega već 40-ak godina. Pohvale za taj poduhvat (to je već za temu o putovanjima i dobar materijal kad se govori o izmišljanju izgovora za ostajanje doma
) ali evo zašto pišem u ovoj temi: Motor (kao što se valjda vidi na sljedećoj slici) ima potpuno zaštićen lanac, a čoek objasni da je na lanac fabrički sprovedeno crijevo od iberlaufa i da se na taj način automatski podmazuje! To je tako riješeno prije 50 i kusur godina... Hm....

Kaže, taj motor je kod njega već 40-ak godina. Pohvale za taj poduhvat (to je već za temu o putovanjima i dobar materijal kad se govori o izmišljanju izgovora za ostajanje doma

- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Posle nekog vremena podmazivanja lanca sprejom(3,4-og puta
),i ja se zapitah,sto ga fino ne upakovase u neku kadu s uljem i da se ne gledamo vise
Malo citah o tome,i tim motorima(neki sa uljem,neki sa mascu),lanac pregrmi i preko 70 000 km...
Ne vidim razlog male zastuljenosti motocikala sa zatvorenim lancem....mozda je estetika u pitanju

Malo citah o tome,i tim motorima(neki sa uljem,neki sa mascu),lanac pregrmi i preko 70 000 km...
Ne vidim razlog male zastuljenosti motocikala sa zatvorenim lancem....mozda je estetika u pitanju

- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
vuk wrote:Sretosmo u Srbiji (na Jabuci) starijeg čovjeka koji bješe iz Užica krenuo na Durmitor s NSU motorom iz 1950-ih, 175 kubika, otprilike ovakav:
Kaže, taj motor je kod njega već 40-ak godina. Pohvale za taj poduhvat (to je već za temu o putovanjima i dobar materijal kad se govori o izmišljanju izgovora za ostajanje doma) ali evo zašto pišem u ovoj temi: Motor (kao što se valjda vidi na sljedećoj slici) ima potpuno zaštićen lanac, a čoek objasni da je na lanac fabrički sprovedeno crijevo od iberlaufa i da se na taj način automatski podmazuje! To je tako riješeno prije 50 i kusur godina... Hm....
![]()
hmmx2
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
dje bi bila racunica kad bi kupovali lanac na 70,000km 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ovaj istocnonjemacki proizvod je u seriji nudio to rjesenje http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=3050" onclick="window.open(this.href);return false;VeDzA wrote:Posle nekog vremena podmazivanja lanca sprejom(3,4-og puta),i ja se zapitah,sto ga fino ne upakovase u neku kadu s uljem i da se ne gledamo vise
![]()
Ne vidim razlog male zastuljenosti motocikala sa zatvorenim lancem....mozda je estetika u pitanju![]()
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva