Bosko,mislim da ovakvi postovi nisu ni malo korektni jer nije kupljena kod Toskica nego kod Ivanovica u Masline. Ovo je trebao Saki da napise,jer on odlicno zna dje je kupljena...Mada ti se ne moze zamjeriti,jer si jedan od rijetkih sa foruma koji nije sastavljao taj motor...Bosko wrote:A jes vala nema kud nize... Pusti ti sparco ove ljubomorne,nema svako sirenu od golfa na motor.Tattoo wrote:Bosko wrote:Dace mu popust ,tamo je bandit uzeo sirenu
Aoooooooo....nisko !!!!
baraba tj bandit
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Re: baraba tj bandit
14:23
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
aaaaaaaaaahhahahhahahahahahhah , imal ko iskustva da mu ubacimo kardan od fapa ?
risk,is what makes life worth living.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Pa da bide Fap mašina http://www.youtube.com/watch?v=gpb-uSPYrTM" onclick="window.open(this.href);return false;
+1389+
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- sparco
- Test vozač kaskader

vidim ja bice ovlasceni servis i djelovi za ovaj suzuki kod uzelaca nema drugog
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ja se stvarno izvinjavam,mislio sam vas malo izvadit sa djelovima pa rekoh da je uzeta u roksped no izgleda se nista ne krije pa nema veze,bitno je da radi,samo da ko nije strada sa tom cetvorkom...Bandit wrote: Bosko,mislim da ovakvi postovi nisu ni malo korektni jer nije kupljena kod Toskica nego kod Ivanovica u Masline. Ovo je trebao Saki da napise,jer on odlicno zna dje je kupljena...Mada ti se ne moze zamjeriti,jer si jedan od rijetkih sa foruma koji nije sastavljao taj motor...
-
Bosko
- Silovatelj krivina

To cudo jos zovete suzuki???sparco wrote:vidim ja bice ovlasceni servis i djelovi za ovaj suzuki kod uzelaca nema drugog
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ada mora ga zvat nekako. Treba neko da ga pita koji motor vozi i sto da kaze? "Motor vozim"...mada mogao bi slobodno da kaze "Vozim transformesa"Bosko wrote:To cudo jos zovete suzuki???sparco wrote:vidim ja bice ovlasceni servis i djelovi za ovaj suzuki kod uzelaca nema drugog
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Vidis,vidis...ovo je i meni novost! Ko zna sto se tuN cinjelo...Tattoo wrote:Koliko se Saki sjeca ... ona od Ivanovica je izgorela zajedno sa instalacijom ... a ova druga je od Toskica ...
14:23
- sparco
- Test vozač kaskader

hehehe a zamisli kad ja zavrsim jos ove 4 5 nadogradnji na sta ce to da lici, ljeljeeeeeeeek ..................
stize nosac za koji dan, i gotovi slajderi vrlo brzo, ceka se sledeci mjesec korman sirokiiiii ravniiiii mmmmmmm
stize nosac za koji dan, i gotovi slajderi vrlo brzo, ceka se sledeci mjesec korman sirokiiiii ravniiiii mmmmmmm