05.04.2009 NEDELJA IZLET
- wrong rider
- Silovatelj krivina

Re: 05.04.2009 NEDELJA IZLET
pio se samo soook 
- Goran69
- Grijač guma

- Vozim: Zato sto volim .......
Za nas Podgoricane je jutro pocelo u 8 ^%$#%$%^^ zahvaljujuci nekima koji zakazuju sastanak u Budvi. Sledeci put cemo zakazati u Niksic no poznajuci neke ostali bi smo u Trebjesu.
Dodjemo mi na more i.... zapanjeno konstatujemo da ga nema. Pomislili smo na diverziju Crnagoraputa...mozda smo u stvari na Viluse !!

Rekoh aj zovi nekoga da vidimo dje smo

Srecom naidjosmo brzo na kafanu opisanu u prvom postu...prepoznali smo je lagano

Kafa upoznavanje zagledanje.....i kretanje...pravo na Grahovo

...Kako da ne.....prva kafana u Perast

poneki a necemo reci koji a nose dres sa brojem 31 bogami i viski

i naravno prve rane junacke toliko se prica o pivu ...soku od jabuke da se sanja sledeca kafanica i ..

Nazdravlje ti rane junace
a Bogami i nove gace !!!!

Srecom kratko traje epizoda u kojoj se jadnicak sa jugom kad smo se okupili oko njega upiskio u gace..
Svratili u Kotor po momke i puni gas...
A ono ulica...ma sta reci

I stigosmo na Grahovo..jedan dio puta ne bih opisivao ..osim sto sam razmisljao "drz se junace odje ako padnes nikad medj narod vise...ni na internet !!!". Naravno slikanje nije padalo na pamet. Pero je svratio pored neke kuce i pitao ima li Piva....uzas...
A na Grahovo....ma kakav Moto skup

Srecom bilo je i dama ...ne moraju se Budvani gledat stalno ima i BudvanKE

A onda pravo put Njegusa uz raspravu dje se stize prvo na Njeguse ili na Cetinje...zamalo sam izvadio GPS ....i ako se krene put Njegusa skrece li se na Cetinje u tu raspravu ...sto mislite...pravo u Kafanu da ovjerimo..a pije se.......mislim pogadjate je li..
Ceklici...ima li na ovoj forum C kao Curka?

pije se naravno pivo

Ja sam za to vrijeme narucio Coctu...i jasno u ocima konobara vidio sumnju u moju sexualnu orjentaciju...dami je naravno sve to bilo dosadno..dzabe sam isnosio slike dva sina mi moja.....ostala je sumnja

krenusmo odatle (ja se tamo ne vracam) i puni gas uz stranu

Necu ni prokomentarisati da su neki pomislili da je i tu kafana

I stigosmo na Njeguse......
Na prsutu (dovoljno) i sir (nedovoljno)...Za Pera su pomislili da je onaj Francesco sto je bio 1941 tun

Mi ostali smo se predali klopi i ogovarannu Pera koji je 38 puta usao u kafanu...za vas pokvarene Bakica je ostala napolje...

Eto ga jopet !!!

i Jopet !!!

kao dokaz bakica se vidi u pozadini...
Djecu smo izdvojili da ne slusaju gadosti a i brzi su od nas ...za kaznu u cosak..

Pojelo se ...a bogami i popilo navalili su na medovinu ka...... a sumnje u moju orjentaciju su pogorsane sa jos jednom Coctom ..uf...
E rekoh na Cetinje PIJEM KAFU !!!!!
A na Cetinju su nam momci u plavom (citaj Golf 4 sa rotacijom i klikce tinu ninu tinu ninu) objasnili da je koncept parkiranja na asfaltu na Cetinju prevazidjen i da moramo da se parkiramo u Parkic....sve to pod prijetnjom kazne ponaosob od 30 Eurica...(Brat moj znas koliko je to goriva !!!)
Bajkeri u cosak

kafa sunce ....i KAFA za mene naravno !!!!

Eto lijep dan...... dobri drugari ...super druzenje....avantura...svega..
Hvala Budvani na fenomenalnih 6 sati....
Dodjemo mi na more i.... zapanjeno konstatujemo da ga nema. Pomislili smo na diverziju Crnagoraputa...mozda smo u stvari na Viluse !!

Rekoh aj zovi nekoga da vidimo dje smo

Srecom naidjosmo brzo na kafanu opisanu u prvom postu...prepoznali smo je lagano

Kafa upoznavanje zagledanje.....i kretanje...pravo na Grahovo

...Kako da ne.....prva kafana u Perast

poneki a necemo reci koji a nose dres sa brojem 31 bogami i viski

i naravno prve rane junacke toliko se prica o pivu ...soku od jabuke da se sanja sledeca kafanica i ..

Nazdravlje ti rane junace
a Bogami i nove gace !!!!

Srecom kratko traje epizoda u kojoj se jadnicak sa jugom kad smo se okupili oko njega upiskio u gace..
Svratili u Kotor po momke i puni gas...
A ono ulica...ma sta reci

I stigosmo na Grahovo..jedan dio puta ne bih opisivao ..osim sto sam razmisljao "drz se junace odje ako padnes nikad medj narod vise...ni na internet !!!". Naravno slikanje nije padalo na pamet. Pero je svratio pored neke kuce i pitao ima li Piva....uzas...
A na Grahovo....ma kakav Moto skup

Srecom bilo je i dama ...ne moraju se Budvani gledat stalno ima i BudvanKE

A onda pravo put Njegusa uz raspravu dje se stize prvo na Njeguse ili na Cetinje...zamalo sam izvadio GPS ....i ako se krene put Njegusa skrece li se na Cetinje u tu raspravu ...sto mislite...pravo u Kafanu da ovjerimo..a pije se.......mislim pogadjate je li..
Ceklici...ima li na ovoj forum C kao Curka?

pije se naravno pivo

Ja sam za to vrijeme narucio Coctu...i jasno u ocima konobara vidio sumnju u moju sexualnu orjentaciju...dami je naravno sve to bilo dosadno..dzabe sam isnosio slike dva sina mi moja.....ostala je sumnja

krenusmo odatle (ja se tamo ne vracam) i puni gas uz stranu

Necu ni prokomentarisati da su neki pomislili da je i tu kafana

I stigosmo na Njeguse......
Na prsutu (dovoljno) i sir (nedovoljno)...Za Pera su pomislili da je onaj Francesco sto je bio 1941 tun

Mi ostali smo se predali klopi i ogovarannu Pera koji je 38 puta usao u kafanu...za vas pokvarene Bakica je ostala napolje...

Eto ga jopet !!!

i Jopet !!!

kao dokaz bakica se vidi u pozadini...
Djecu smo izdvojili da ne slusaju gadosti a i brzi su od nas ...za kaznu u cosak..

Pojelo se ...a bogami i popilo navalili su na medovinu ka...... a sumnje u moju orjentaciju su pogorsane sa jos jednom Coctom ..uf...
E rekoh na Cetinje PIJEM KAFU !!!!!
A na Cetinju su nam momci u plavom (citaj Golf 4 sa rotacijom i klikce tinu ninu tinu ninu) objasnili da je koncept parkiranja na asfaltu na Cetinju prevazidjen i da moramo da se parkiramo u Parkic....sve to pod prijetnjom kazne ponaosob od 30 Eurica...(Brat moj znas koliko je to goriva !!!)
Bajkeri u cosak

kafa sunce ....i KAFA za mene naravno !!!!

Eto lijep dan...... dobri drugari ...super druzenje....avantura...svega..
Hvala Budvani na fenomenalnih 6 sati....
Last edited by Goran69 on 05 Apr 2009 22:30, edited 2 times in total.
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
Kad je ovo bilo,nesjecam se!
- pero drive
- Grijač guma

- Vozim: yamaha MT-01
kako ces se sjetit uz sok od jabuke,ha ha ha 
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
jutros kada je Goran dolazio u Bd.....prst se nije vidio u budvi LOL....a nemojte mi se smijati, ali onaj cica mi se nesto bas urezao u pamcenje....mimoisli smo ga i on nas pratio jedno kilometar da cuje malo price .
A za Rokija....ako krenes sa nama timputem zena ce te svakako ostaviti jer ces ti ostati bez necega lololol
A za Rokija....ako krenes sa nama timputem zena ce te svakako ostaviti jer ces ti ostati bez necega lololol
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Gorane, odlična reportaža
ja sam morao danas s ljepšom polovinom na praktičnu obuku oko Njeguša jer uči za turističkog vodiča pa malo taj krajolik da upozna, a gore... armija motorista. Ka da su svi putevi kroz CG vodili preko Njeguša
sretoh neku ekipu s primorja te se slikaju pored puta, gore na same Njeguše ekipa iz Bara, njih 6-7, a onda Gasho koji je upalio onaj svoj tenak i uzbudio mještane e su pomislili Njemci napdaju... PONOVO!
Uglavnom, mislim da sam vas sreo neđe poslijepodne tačno kod Kosmača. Vi se vraćali doma put juga, a ja put PG. Vidio sam da vas je bilo... za svaku pohvalu!! Svaka čast kako se tako dobro skupiste... i nadam se da je sok od jabuke dobar bio
)
ja sam morao danas s ljepšom polovinom na praktičnu obuku oko Njeguša jer uči za turističkog vodiča pa malo taj krajolik da upozna, a gore... armija motorista. Ka da su svi putevi kroz CG vodili preko Njeguša
Uglavnom, mislim da sam vas sreo neđe poslijepodne tačno kod Kosmača. Vi se vraćali doma put juga, a ja put PG. Vidio sam da vas je bilo... za svaku pohvalu!! Svaka čast kako se tako dobro skupiste... i nadam se da je sok od jabuke dobar bio
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Evo slika Svetog Nikole (ostrva) oko ure popodne... 
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
Ako me ne istjeraju sledeci put pijem JUPI !
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Odlicno, svaka cast na provodu.
Koliko vas je bilo ukupno, znate li?
Koliko vas je bilo ukupno, znate li?
I kad stojim tesko me pratiti...
- Goran69
- Grijač guma

- Vozim: Zato sto volim .......