Novi Suzuki V-Strom 650
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Re: Novi Suzuki V-Strom 650
odavno,nego naleceh na troma:)
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
danas sam ga ponovo gledao u salonu. Za razliku od sajma u Budvi, stavili su mu zastitu agregata kao standard opciju, i nekeko ga ,, upotpunili ,, te vise ne izgleda mrsav.
Sjediste je visocije i uze u odnosu na stari model, ali je i zastit od vjetra slabija.
Za razliku od prvog susret sa njim, sve mi se vise dopada.
U salonu je izlozen i stari model, koji je sa opremom kostao 10.500e , i nakon predjenih 8000km testiranja u policiji, vracen zbog finansijske situcije u pomenutom preduzecu.
Sada taj motor kosta 7.500 e. Radije bih kupio njega nego novog Stroma, koji bez ikakve opreme kosta 8.700 e.
Sjediste je visocije i uze u odnosu na stari model, ali je i zastit od vjetra slabija.
Za razliku od prvog susret sa njim, sve mi se vise dopada.
U salonu je izlozen i stari model, koji je sa opremom kostao 10.500e , i nakon predjenih 8000km testiranja u policiji, vracen zbog finansijske situcije u pomenutom preduzecu.
Sada taj motor kosta 7.500 e. Radije bih kupio njega nego novog Stroma, koji bez ikakve opreme kosta 8.700 e.
Yamaha... Touching your heart
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Je li onaj policijski 1000 ili 650 ccm?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
policjski realno i vrijedi te 7500 jer ima da ja znam brdo opreme !?!??!
risk,is what makes life worth living.
- sparco
- Test vozač kaskader

bogami tattoo nove motore iteeeekako paze, pogledaj im bembare zadnje sto su nabavi sto su po platijama, svaka je budi siguran bolja i ocuvanija no sto ce bit moj i tvoj, ovaj pardon ti ga nemas, motor ikad
plus svi koji su zaduzili bembare za platije, voze ih junacki, i prolazili su cini mi se neke obuke u italiji i polagali one lude testove za policiju
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
motor je kao nov. Nije to vozio neki pocetnik, vec iskusni policajac. Sa motorom se nije puno preslo, i sto je najbitnije sa njim se nije padalo.
Ako prodam Yamahu, opet ce ovaj Suzuki u ruke policije
Ako prodam Yamahu, opet ce ovaj Suzuki u ruke policije
Yamaha... Touching your heart
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Pa neka je sa srecom pa ako Bog da da izmeracimo nedje daaaaaleko u bliskoj buducnosti kako treba! 
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Mogao bi vam pricat o tim motorima, kako se odrzavaju i kako čuče ispod nastresnice evo 20 godina. Ne pali ih niko od kad prodje sezona do kad pocne nova, nit im se ko primice, a majstori koji su radili oko njih...ne bi im da ni peglu da mi poprave. Ako se dobro sjecam ti motori su nabavljeni nedje devedesetih godina, dosta ima od tad. A i mislim da nema ni jedan koji nije klizao po cesti. No da vam ne duzim, ne bi ga uzeo ni dzabe da mi ga daju...
I jos nesto, taj iskusni policajaca, koji vozio novog stroma, koliko mi se cini dosta puta je ocesa asfalt, pa i ako je iskusan, da vodi racuna od drzavnoj imovini....vodi, vodi, moze posluziti za primjer, ali los 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sparco
- Test vozač kaskader

aj ti 90tih a onih 6 7 novih ? prije par godina nabavljenih ?