Vojvoda od KTM-a

Sto se sve danas vozi.....
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Re: Vojvoda od KTM-a

Post by mikeli.pg »

Nevjerovatni lijep motor, ludilo...
Nek ti je sa srecom, i da ga zdravo vozis...
Yamaha... Touching your heart
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

Ja malo kasnim,al ovaj motor je jedan od dva motora (prvi je fireblade 1000rr) za koje se nebih razmisljao ni djelica sekunde ako bih imao priliku da ga se domognem..nadam se da tvoj stil voznje odgovara temperamentu ovoga dukca :auto-dirtbike: :auto-layrubber: ,neki bikeri u ranom stadijumu evolucije :twisted: bi rekli da je to bespotrebno trosenje guma,goriva,semeringa viljuski i sl. al samo odabrani znaju sto je pravi adrenalin shock ;) ..zdravo da ga vozis a kad se steknu uslovi druzicemo se najvjerovatnije..
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

big1 wrote:Ja malo kasnim,al ovaj motor je jedan od dva motora (prvi je fireblade 1000rr) za koje se nebih razmisljao ni djelica sekunde ako bih imao priliku da ga se domognem..nadam se da tvoj stil voznje odgovara temperamentu ovoga dukca :auto-dirtbike: :auto-layrubber: ,neki bikeri u ranom stadijumu evolucije :twisted: bi rekli da je to bespotrebno trosenje guma,goriva,semeringa viljuski i sl. al samo odabrani znaju sto je pravi adrenalin shock ;) ..zdravo da ga vozis a kad se steknu uslovi druzicemo se najvjerovatnije..
da ti pravo kazem s vremen srastamo i istog smo temperamenta to je bitno :lol: :lol: ;) ....tako da se mi fino druzimo...a svaki put mi je sve miliji cini mi se :D :D ...tako da....motor je brutalan u pravom smislu te rijeci...tako i ide i koci a i ciklistika je fenomenalna...motor kao da ima 20 kg....zaista fenomenalan motor...ako bog da druzicemo se...
PS...a sto se Honde tice..ja sam u srcu hondas zakleti pa ti vidi....ja bih volio imati CB1000R(naked) :clap: :dance: :dance:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

evo da podijelim sa vama iako se to ne moze ovako bas prenijet adekvatno i zapravo...ali eto....
Image
Image
a ovako zvuci..ali ne moze se to docarati dok se ne dozivi...vjerujte...danas mi je izmamio takav osmjeh na lice...uhh..naravno nisam odolio a da bar ne probam kako to u voznji zvuci...
http://youtu.be/oPQXfs-iqhI
zivjeli
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

TOP! :mrgreen:
Nema bez zvuka kunem ti se!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Čestitam kolega !!

Nešto gledam,čini mi se da ti ovo nisu nove gume jel da? Ako nisu,šta će ti toliki "chicken stripe" ? :shock: :D
Mislim znajući tebe,zapitah se da nisi što bolestan? :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

Galiot wrote:Čestitam kolega !!

Nešto gledam,čini mi se da ti ovo nisu nove gume jel da? Ako nisu,šta će ti toliki "chicken stripe" ? :shock: :D
Mislim znajući tebe,zapitah se da nisi što bolestan? :D
hahah...kolega...pa zar sumnjas???to je od danasnje voznje od 300m :D :D :D ...znas da kod mene doslovno nema tog rezervnog dijela...illi ti chicken stripe-a...
salu na stranu...ako niso nista sa tim gumama sam bio na zlatibor...a znas kako se tamo vozilo :D :D :D :D :banana-skier: :auto-sportbike:
Post Reply