Gledam ovaj BMW i vidim da je lik uzeo Gileru GP800 i na nju lijepio slike od BMW K1200RSport.
Prednji tocak adekvatno smanjenen, vide se i stapovi dulever vjesanja, svjetlo i taj dio oklopa presadjeni sa K1200Rsport. Zadnji kraj sa onim svjetlom takodje, a za pogonski agregat je malo zamazao paralever.
Nista od ovoga...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Da mi je znat da nece mozda i na njega da stave kardanki prenos...
mada interesantno djeluje, mislim da ce bit zestoko prodavan jer dosta ljudi ne voli da se "maltretira" sa saltanjem brzina... ovo im zgodnije dodje, a snage ima da se postide pojedini veliki motori.
Taj BMW-maxi scooter ili kako se vec zove je samo jedna dizajnstudija iz Italije (neki dizajner pustio masti na volju) a na Njemackom forumu nisam mogao nista drugo naci osim tog jednog izvjestaja tako da mu se, po mom misljenju, nemojte brzo nadat. Ako cemo pravo nije im se ni C1 proslavio pa neka tu ligu ostave Japancima i Italijanima
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
SCT 800, novi je BMW proizvod koji se "očekuje" na tržištu, i trebao bi zadovoljiti uistinu svakog ljubitelja skutera. Pogonjen je dvocilindričnim agregatom od 800ccm koji razvija snagu od 70 konja. Što se tiće posebnosti tu je poznata BMW TELELEVER vilica , 16" kotači , tri diska , ABS , GPS navigacija i tako dalje....
Oberdan Bezzi je tvorac ove studije , što nam govori da ipak treba pričekati i vidjeti da li će skuter uistinu i doći na tržište...
Više..
Mozda ipak nije photoshop i neka zezancija, ovo je copy / paste sa mojskuter foruma.....