Ja mislim da bi pola Crne Gore ako ne i više podržalo prijedlog za smanjenje registracije motora. Jer iskreno kupiš motor voziš ga par mjeseci i parkiraš u garažu a ostali dio godine leži bez veze a plaćam registraciju ka da vozim auto od 20 000
Predlog za smanjenje/povećanje registracije dvotočkaša
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Re: Predlog za smanjenje/povećanje registracije dvotočkaša
I ja sam za taj prijedlog da se izađe na ulice i da se malo provoza po Pg ili neđe drugo i malo blokiraju neke saobraćajnice 
Ja mislim da bi pola Crne Gore ako ne i više podržalo prijedlog za smanjenje registracije motora. Jer iskreno kupiš motor voziš ga par mjeseci i parkiraš u garažu a ostali dio godine leži bez veze a plaćam registraciju ka da vozim auto od 20 000
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
samim tim je luxuz kupis nesto za par mjeseci, i non stop si u prekrsaju
nisam ja za smanjenje nikako
risk,is what makes life worth living.
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Onda neka donesu uredbu da se smanji registracija za sve osim za sparca posto on nije za smanjenje i svi zadovoljni.

pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

moze, i dupli porez za sve ove te mijenjaju motore svako malo, tipa za opstinu budva sve dupli porezi, no da ne offamo , mislim da su itekako svjestni u policiji i drzavi kolko nam se gleda kroz prste, kolko smo u prekrsaju i ne drzi me bas optimizam da ce smanjit rege, al znajuci ko pregovara, znajuci da su pametni, i strpljivi, i da se sa necim krenulo, i vec iza imaju uspjesne projekte, mozdaaaa..............
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Stalno pominjes "da smo u prekrsaju"???sparco wrote:moze, i dupli porez za sve ove te mijenjaju motore svako malo, tipa za opstinu budva sve dupli porezi, no da ne offamo , mislim da su itekako svjestni u policiji i drzavi kolko nam se gleda kroz prste, kolko smo u prekrsaju i ne drzi me bas optimizam da ce smanjit rege, al znajuci ko pregovara, znajuci da su pametni, i strpljivi, i da se sa necim krenulo, i vec iza imaju uspjesne projekte, mozdaaaa..............
Koji to mi i sto mislis pod tim? Objasni se covjece?
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- sparco
- Test vozač kaskader

svi mi na dva tocka do zadnjeg !
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Pricaj u svoje ime i izadji na izbore.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Sparkiša u svoje ime i svojega posla
.
Neeko nas je skoro nazvao Norveškim Bajkerima i to je to.
Prije par mjeseci prođoh kolima malo kroza crveno. Iii starija ćerka ogorčeno tata sram te bilo to je tako neodgovorno i ružno ponašanje ma mala sipa drvlje i kamenje.
Dok mlađe staje da me brani, tata nema veze nemoj da se sekiraš , dobro je to nije nas vidio čika policajac.
Koja li je u pravu
, jedan policajac mi reče mlađa i razbi me jer sam mislio da je starija.
Neeko nas je skoro nazvao Norveškim Bajkerima i to je to.
Prije par mjeseci prođoh kolima malo kroza crveno. Iii starija ćerka ogorčeno tata sram te bilo to je tako neodgovorno i ružno ponašanje ma mala sipa drvlje i kamenje.
Dok mlađe staje da me brani, tata nema veze nemoj da se sekiraš , dobro je to nije nas vidio čika policajac.
Koja li je u pravu
+1389+
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Zakasnismo s kampanjom za ove izbore, a mogli smo se dobro prodat, obecat sve i svasta...
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Nije mi jasno sto ti opstina Budva smeta ? Pojasni i taj stav da smo u prekrsajima svi.sparco wrote:moze, i dupli porez za sve ove te mijenjaju motore svako malo, tipa za opstinu budva sve dupli porezi, no da ne offamo , mislim da su itekako svjestni u policiji i drzavi kolko nam se gleda kroz prste, kolko smo u prekrsaju i ne drzi me bas optimizam da ce smanjit rege, al znajuci ko pregovara, znajuci da su pametni, i strpljivi, i da se sa necim krenulo, i vec iza imaju uspjesne projekte, mozdaaaa..............
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987